Tak teď už to snad napíši správně. Má, prosím, někdo zkušenosti se studiem sociální pedagogiky? Jak náročné je studium, případně dálkové studium? Děkuji za odpověď.
Email: boubel123seznamcz
SOCIÁLNÍ PEDAGOGIKA
09.04.2008 09:08:58, Boubel, zhlédnuto: 3681x, reakcí celkem: 16Reagovat na příspěvek
-
(09.04.2008 15:53:15, Elis) Ahojky. A na jaké škole? Já jsem to studovala jako obor na VOŠ a bylo to v pohodě. reagovat zde
-
(09.04.2008 19:32:01, Anča) Ahoj, Elis, na jaké VOŠ jsi studovala?
Zajímalo by mě uplatnění tohoto oboru. Chystáš se studovat dál? reagovat zde -
(09.04.2008 20:05:15, Elis) VOŠ Evropská 33, Praha 6. Bylo to fajn. Studium mi nepřipadalo náročné, ale hodně jsem čerpala ze střední školy - měla jsem pedagogickou školu. Z důvodu náročnosti studia od nás odešla jen jedna spolužačka - ale jinak jsme školu dokončili všichni. Buď jsou dále na VOŠ a nebo pracují, většinou v oboru. reagovat zde
Email: eliskasommerovaatlascz -
(10.04.2008 18:44:20, Anča) Zajímalo by mě právě to praktické uplatnění - není mi asi moc jasný rozdíl v uplatnění speciálních a sociálních pedagogů...
Nevíte někdo, jestli má absolvent sociální pedagogiky automaticky tzv. pedagogické minimum (tj.mohl by třeba učit se státnicí z jazyka na ZŠ nebo SŠ)? reagovat zde -
(10.04.2008 19:26:40, Elis) Jelikož VOŠ nepatří pod VŠ. Lidi co nastupovali do škol si musí dodělat VŠ vzdělání (tedy učitelství). reagovat zde
-
(11.04.2008 10:08:33, Boubel) No já měla na mysli sociální pedagogiku na JU v ČB... reagovat zde
Email: boubel123seznamcz -
(11.04.2008 10:16:30, CC) 4Boubel: pokud jsi měla na mysli konkrétní školu, tak proč to nenapíšeš rovnou v nadpisu nebo prvním příspěvku?? reagovat zde
-
(11.04.2008 13:09:28, Boubel) CC, protože jsem se nepídila, zda se SP dá studovat i na jiné VŠ, případně zda se obor na JU neotvírá 1.rokem(v tom případě bych ovítala zkušenosti z jiné VŠ). Když přibývaly příspěvky, týkající se VOŠ, příspěvek jsem upřesnila. Jinak i na VOŠ je to titul Bc, takže předpokládám, že náročnost studia bude podobná. Až když se ukázal příspěvek, který se týkal uplatnění, jsem upřesnila, že mi jde o studium na VŠ. Stačí to takhle nebo máš ještě jiné dotazy? reagovat zde
(11.04.2008 17:32:29, CC) 4Boubel: Jojo, ještě jeden dotaz... Na které VOŠ se dá získat titul Bc? reagovat zde
-
(11.04.2008 19:10:42, Martina) Boubel: No to by mě také zajímalo kde na VoŚ získáš titul Bc. na socpeda, jsme totiž ve třeťáku na VOŠ a o ničem takovým nevím.... reagovat zde
-
(11.04.2008 20:24:11, Elis) O SP na JU v ČB žádné informace nemám.
Pro Martinu - kdo hledá ten najde. Stačí se občas někde zeptat, nebo číst podrobné informace o školách. reagovat zde -
(12.04.2008 06:10:56, Boubel) CC, třeba na Jaboku...tedy našla jsem jen toto http://www.jabok.cuni.cz/index.php?ids=2420, ale kamarádka nedávno končila a titul snad má. Je tam dohoda mezi Jabokem a Evangelickou teologickou fakultou UK. Dále jsem nepátrala, zda je to možné ještě i jinde. reagovat zde
(13.04.2008 12:31:20, CC) 4Boubel: Hm, ale stejně je to podmíněný tím, že si musíš udělat 1 rok navíc... To některé VOŠ nabízejí, ale zajímalo by mě, zda je čistě VOŠ, kde udělují titul Bc. po 3 letech?? reagovat zde
-
(13.04.2008 13:34:50, Boubel) CC, já jsem nemluvila o VOŠ, kde dostaneš Bc.za 3 roky. Ani se o VOŠ nezajímám. Mě zajímá VŠ - obor soc.pedagogika. Nejlépe na JU, ale uvítám i zkušenosti z jiných škol. reagovat zde
-
(13.04.2008 14:46:15, zuz) Ahoj boubel, já studovala na UHK sociální pedagogiku....musím říct, že buď jsem měla zrovna štěstí na učitele a na lidi a nebo je to opravdu super obor. moc mě to bavilo a hlavně zkoušky byly lehký. Dálkově nevím. Ale jestli si myslíš že se tě to bude bavit (a jestli ti nejde pak v práci o peníze) tak směle do toho!!! reagovat zde
-
(13.04.2008 16:50:24, Anča) Zajímalo by mě uplatnění absolventů: je vůbec rozdíl mezi uplatněním po VOŠ a VŠ konkrétně u sociální pedagogiky? reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Sociální psychologie - Informace o studiu
- Verejna a socialni politika FSV UK - Informace o studiu
- Sociální pedagogika v ČB, rady, skripta - Ostatní
- Bc. sociální pedagogika a nMgr. speciální pedagogika - Informace o studiu
- obor Sociální pedagogika, prevence a resocializace - Ostatní
- Sociální a kulturní antropologie (ZČU) - Informace o studiu
- UJEP - speciální pedagogika - Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem
- HTF Sociální pedagogika - Informace o studiu
- Bc. sociální pedagogika na nMgr. speciální pedagogika - Informace o studiu
- Přijímačky na obor Sociální práce, Ostravská univerzita - Přijímačky, přípravné kurzy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 02.12.2024 11:56:02.