Ahoj, chtěl bych se zeptata, jestli má někdo zkušenosti se studiem sociální a kulturní antropologie na ČZU. Jednu školu už studuji v Praze, ale tento obor mě celkem zaujal a rád bych ho studoval dálkově. Za jakékoliv informace děkuji.
Telefon: 420728753472, Email: marek006seznamcz
Sociální a kulturní antropologie (ZČU)
26.11.2007 21:36:12, Marek, zhlédnuto: 3732x, reakcí celkem: 13Reagovat na příspěvek
-
(27.11.2007 15:12:18, dita) jano, jaké předměty fungují jako síto? co aj, když nastoupim na školu, jaká by ta uroven asi měla být? trochu se bojim těch překladů ,stačí znalost ze střední - maturita z aj..nebo to už che umět oprabdu dobře a pekládat odborné texty..
a to uplatnění reagovat zde -
(27.11.2007 15:15:14, dita) Jano, ještě bych se chtěla zeptat, kvůli uplatnění bych se ráda věnovala nějakému exotickému jazyku, koukala jsem na arabštinu, čínštinu, nemáš s nimi zkušenosti? jestli j na škole dobrá uroven, a i v aj..dík reagovat zde
-
(30.11.2007 09:20:26, Mirka) Jako síto prý funguje hlavně úvod do studia antropologie...Jinak kdo má nějaký info, hoďte ho sem, prosím... reagovat zde
-
(01.12.2007 14:46:20, annie) jé, já o tom také uvažuji, mě by zajímaly ty překlady z aj, u jakých tak jsou předmětů, jak moc těžké jsou, já jsme mirně pokročilá v aj, přes léto si chci najít intenzivní kurz a být aspon pokročilá..bohužel jsem měla 9 nj a s aj dělám teprve něco přes rok a půl, víceméně jako samouk..tak, abych na ni pak nevylítla hned v prvním semestru, kvli těm překladů.. reagovat zde
-
(03.12.2007 16:53:27, Iveta) dita, annie - řekla bych, že počítat se znalostí středně pokročilí.. reagovat zde
-
(30.01.2008 13:10:05, sisi) dita: aj tak na urovni maturity, počítej s tím, že některé knihy se čtou už v aj, tak od 3. semestru je kladen na aj větší důraz, čtení odborných textů v aj, pak je tam předmět aj pro antropology, chce se to aj učit průběžně, snažit se z ní nevypadnout..
co se týče arabštiny na škole nic nevim, ale čínštinu nedoporučuji, jsou to jen 2 semestry - základy čínštiny, nic moc tě tam nenaučí a slyšela jsem, že je to dost nekvalitní..arabština by snad měla být lepší, vyučuje tam rodilý mluvčí z blízkovýchodních studií, ale jak říkám, sama s ní zkušenosti nemám.. reagovat zde -
(30.01.2008 13:14:56, sisi) ta uroven maturity - samozřejmě myslim k přijimčkám, jinak v průběhu studia ětší, mrkněte sem: https://new.stag.zcu.cz/apps/stag/prohlizeni/pg$_prohlizeni.sylabus?kat=KSA&predm=ČVAT&rok=2007
aj pro antropology:
Předmět je určen studentům studijního oboru Antropologie s pokročilou znalostí obecné angličtiny a především dále rozvíjí schopnost porozumět odbornému cizojazyčnému projevu. Kurz je zaměřen na práci s odborným textem a vede studenty k osvojení odborné terminologie a jejímu využití při vlastní prezentaci a vytváření textů. Cvičení vychází z lingvistické analýzy autentických odborných materiálů a jeho cílem je zvládnutí komunikace na vyšší odborně orientované úrovni (antropologická terminologie apod.).
tak snas si uděláte obrázek reagovat zde -
(09.02.2008 16:30:38, Radulka) ahoj, chtela bych se zeptat, jak kvalitni, je studium KSA v kombinovane forme? Resp. zda si vystacim s vikendovymi seminari + cetbou doma. Studuju momentalne FHS, a jsem tam dost nespokojena. Dalkari nemaji pravidelne seminare, je to opravdu zalozene jen na cetbe knih doma, a to cloveka dost limituje. Jano, funguje v Plzeni kontakt s profesory pres internet? Rozhodla jsem se do Plzne podat prihlasku, fhs me zklamala.... Diky za info! reagovat zde
-
(20.04.2008 10:00:54, Lea) teď jsem tady v prváku...a všechno se dá zvládnou, i ty "síta", který nakonec zas tak hrozný nebyly...s tím měli problémy lidi, co se na to prostě vykašlali. Jinak s angličtinou docela bojuju,je sice až od letního semestru, takže vás kvůli ní nevyhodí, je hlavně v sociologii, a tam vám zas nějaká perfektní znalost nepomůže, je to hlavně hodně o slovíčkách... reagovat zde
-
(20.04.2008 10:59:29, Monika) Já se na ni letos také hlásím, je možné mít u přijímací zkoušky z aj slovník? A jak se vám na škole líbí? reagovat zde
-
(26.04.2008 10:49:06, Lea) Ne, žádný slovník nesmí být, ale test z aj je tam fakt lehký..je to pár otázek... reagovat zde
-
(26.04.2008 20:14:16, zdena) Lea: otázka je co je lehký, u každého t úroven je jiná, já se učila od základky nj a pak šla na průmyslovku, kde jsem v ní pokračoala, i přestože nemám gympl, tak bych to tam ráda zkusila, aj se učím jako samouk přes 2 roky a hrozně se jí bojim, že tam pohořim, že mám třeba nedostatečnou sovní zásobu..co tam chtěji? je to hodně o gramatice? reagovat zde
-
(03.05.2008 16:20:09, Lea) Hele, já nejsem v angličtině fakt nějak zdatná, naopak...úroveň na střední nic moc...Stačí střední úroveň gramatiky,absolutně! Byly to normální gramatické otázky, výběr a,b,c,d. Takže to nejlehčí, co může být = vždy něco vybereš. AJ se nebojte, horší je historický přehled. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Univerzita Palackého Olomouc - chartativní a sociální práce - Univerzita Palackého v Olomouci
- Sociální práce, soc. patologie - Ostatní
- Antropologie - Ostatní
- ČZU Hospodářská a kulturní studia Ing. - Česká zemědělská univerzita v Praze
- SOCIÁLNÍ PEDAGOGIKA - Ostatní
- Sociální politika a sociální práce + toť otázka :( - Masarykova univerzita
- antropologie plzen - Ostatní
- Kulturní antropologie pro psychology - poznámky - Ostatní
- Sociální a charitativní práce - kombinovaně UHK - Informace o studiu
- ČZU- Veřejná správa X Kulturní studia Mgr. - Výběr vysoké školy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.10.2024 21:03:34.