Ahoj mám takový dotaz, posílala jsem elektronickou příhlášku, a potom jsem vytiskla přihlášku, vytiskla se mi ze čtyř stran, (podobně jako papírová) tu jsem s přílohami odeslalat. Včera jsem pomáhala vyplnit tu samou elektronickou přihlášku spolužačce, a vytiskla se ji zkrácená verze přihlášky nikoli čtyři A 4 jako mi. Chtěla jsem se zeptat zda to může zásadní vliv na tom jestli mi přijmou přihlášku. Jsem totiž s toho dost K.O
děkuji předem za každou radu
Přihláška
20.02.2008 10:34:51, Martina, zhlédnuto: 427x, reakcí celkem: 4Reagovat na příspěvek
-
(20.02.2008 11:23:08, Radek) Ahoj..
já myslím že v pohodě, nestrachuj se, možná jsi tam u sebe vyplňovala víc údajů - např. známky ze SŠ, ne? Jestli je to víc stránek než je potřeba, tak to nevadí, vezmou si z toho co potřebujou. Horší by bylo kdyby něco chybělo. Mrknul bych na tu e-přihlášku, kdybys mi řekla školu a obor (ty, kamarádka) a možná bych našel vysvětlení, takhle nevím. Ale jak říkám, v pohodě. reagovat zde -
(20.02.2008 11:40:06, Martina) ahoj děkuji za radu jsou to stránky
http://www.stag.utb.cz/apps/stag/eprihlaska/ obor sociální pedagogika, díky moc reagovat zde -
(20.02.2008 12:42:43, Radek) Jojo, jsou tam obě dvě možnosti - ta zkrácená - ta se tam objeví hned, a jsou tam instrukce (platí pro tvůj obor soc.ped.):
"Tento registrační štítek vytiskněte, podepište, přiložte další dokumenty, které jsou fakultou požadovány a odešlete na adresu univerzity. Kompletní formulář přihlášky na tento obor není nutné posílat."
Potom když se dá návrat na základní stránku, tam kde je takový ten přehled podaných přihlášek, a dá se u té přihlášky "tisk" - se v pdf ukáže celý ten formulář (4 stránkový) přihlášky na VŠ, kde jsou vyplněny ty tvé údaje. Takže jestli jsi poslala ten, nic zlého se neděje, nemusela jsi - protože je tam spousta údajů nevyplněných.Vesměs potřebují zřejmě jen tvůj podpis -do té zkrácené přihlášky si nedali ani údaje o tvé stř. škole (to však nevadí,oni je mají v tom systému uloženy). Na té 4stránkové ten údaj o SŠ je. Takže tys to poslala, kamarádka pošle. a v poho
reagovat zde -
Podobné příspěvky:
- Přihláška na PA ČR - Policejní akademie České republiky
- Špatně vyplněná přihláška - Ostatní
- VFU prihlaska - Ostatní
- Přihláška - Policejní akademie České republiky
- Přihláška na Právo - Informace o studiu
- Přihláška na VŠ + Lékařské potvrzení - Ostatní
- Přihláška - Vysoké učení technické v Brně
- Přihláška - Ostatní
- Přihláška na VŠ - Ostatní
- Prihlaska UPOL - Ostatní
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.10.2024 00:19:07.