Potřebovala bych nějaké informace o studiu kurzu celoživotního vzdělávání - veřejná správa a reg.rozvoj- kombinované studium v Sezimově Ústí/Táboře/ a jinde.Jaké předměty se zde studují, jaký cizí jazyk - je možno studovat ruštinu?Dělají se zkoušky?Jsem už 25 let ze střední školy, takže trochu po sezoně - ale mám chuť to zkusit.Na webu jsem se toto nedozvěděla, nebo se mi to nepodařilo najít.Díky.
Email: alkapopelkaemailcz
Studium celoživotní na ČZU
27.01.2008 20:42:43, Alka, zhlédnuto: 558x, reakcí celkem: 6Reagovat na příspěvek
-
(27.01.2008 20:54:43, shakira) jediné, co o tom vím, je, že se už nezískává titul, je to pouze pro rozšíření obzorů... reagovat zde
-
(28.01.2008 11:56:33, Radek) informační leták a kontakt najdeš tady: http://www.pef.czu.cz/cs/?r=4057 - poslední odkaz dole (zkus se zeptat na nějakém z těch kontaktů které jsou tam uvedeny). Jasně, zkus to . Držím palce reagovat zde
-
(29.02.2008 21:21:41, linda) hele to je nějaká blbost, proč by nešel titul, titul jde, má to pouze podmínku, že musíš mít průměr zkoušek do dvou a pak tě z CŽV přemístěj na kombinované (tudíž s titulem). Já to studuju a dá se to stihnout. Kdo chce, tak to udělá. Přeju hodně štěstí reagovat zde
-
(01.03.2008 15:23:05, Alka) Jo, já už jsem si to zjistila, že tam titulu je možné dosáhnout, ale mám strach z těch jazyků, pochopila jsem,že se tam studují 2 a já nemám základy ani z angliny a ani z němčiny.Tenkrát když jsem studovala to bylo pasé. reagovat zde
-
(01.03.2008 19:58:51, Marketa) Titul se získává. Jen je třeba po třech semestrech přestoupit z CZV na řádné studium. Pro tento přestup se daná podmínka, že za tři semestry musíš mít průměr 2,0 a hotové všechny zkoušky. Někdo to zvládne někdo ne. Jazyků se neboj... jeden rok je jeden a druhý rok je druhý. Nepamatuji si, že by někdo neudělal zkoušku z jazyků. Jako síto tam fungují jiné předměty...statistika, regionalistika atd.. Sice nestuduji v Táboře, ale v Klatovech, ale všude je to stejné. Klidně se ptej, jestli máš ještě dotaz. Nebo se koukni tady http://www.uhlava.cz/index.php?page=212&l=2&sl=21 reagovat zde
-
Podobné příspěvky:
- Celoživotní studium v navazujícím studiu obor VSRR ve středisku Hradec Králové - Česká zemědělská univerzita v Praze
- celoživotní vzdělání - Ostatní
- Celoživotní vzdělávání ČZU - VSRR konzultační středisko Klatovy - navazující - Informace o studiu
- Celoživotní vzdělávání?! - Ostatní
- Celoživotní vzdělávání - Výběr vysoké školy
- Celoživotní vzdělávání na PedF UK nebo VSERS - Informace o studiu
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.09.2024 09:58:48.