OPF Karviná

-
(03.01.2008 16:56:42, Ala) Já osobně s ní moc dobré zkušenosti nemám, takže bych jí rozhodně nebrala. reagovat zde
-
(05.01.2008 13:52:53, saris) to Ala: a nevíš o někom kdo je tak lepší z katedry marketingu? Moc děkuji za odpověď. reagovat zde
-
(06.01.2008 12:26:24, Katka) Ahoj,osobně bych také Vaštíkovou nedoporučovala, teď s ní se snažím ukončit předmět mezinárodní marketing a při přednáškách zrovba příjemná nebyla a spolužačky s ní také zrovna nejlepší zkušenosti nemají..
Z katedry marketingu zkus třeba Bednarčíka, nebo vedoucí práce dělá externě Magda dirgasová, kontakt ti na dají na katedře.. Sama mi vedoucí dělá a zdá se mi dobrá.. reagovat zde -
(06.01.2008 15:42:35, 1b1 11112) to jsou kecy... bednarčík je nejhorší vedoucí. vastikova je v pohode, ale JE CASTO NEMOCNA, musis tedy casto za ni dojizdet do Ostravy. Z KM lze doporucit Gabrysovou. V zadnym pripade NE: Nemec, Sustek, Matusinska, Starzyczna!!! reagovat zde
-
(06.01.2008 19:05:52, Luca) Vyjmecne souhlasim s 1b1 11112, taky si myslim ze Vastikova je v pohode, ja jsem s ni nemela zadny problem, naopak mohu doporucit. Ani se mi nestalo ze by byla casto nemocna reagovat zde
-
(28.01.2008 14:57:37, Blondy) Ahoj Katko, mohla by jsi mi prosim dat kontakt na dirgasovou, nemyslim e-mail, ale spise telefon. Moc by mi to pomohlo. Diky Blondy reagovat zde
Email: napallcentrumcz -
(28.01.2008 15:05:35, Vanda) Ahoj,promiňte,že zasahuju do Vaší diskuze,ale nemáte někdo prosím Vás pedagog.deníky se suvislou praxí (aspoň 20 odučených hodin) z češtiny?Poslala bych Vám na oplátku nějaký svý práce z čj a on.Strašně to hoří a fakt by mi to bodlo:o)Nebo nemůžete to poslat dál k někomu,kdo studuje n.studoval češtinu?Díky moc Vanda reagovat zde
Email: diego4321seznamcz -
(28.01.2008 17:44:27, saris) to Katka: a to je nějaká mladá ta Dirgasová? Jo a nevíš jestli když už jsme nahlásila téma a vedoucího jestli se ten vedoucí dá ještě změnit? Děkuju za odpověď
reagovat zde
-
(28.01.2008 18:04:22, Katka) No, úplně mladá není, ale stará taky ne, mě se zdá dobrá a dá se s ní domluvit...
Já si myslím, že snad to problém nějakej velekj nebude, ale spíš se zeptej na katedře, bude to jistější..reagovat zde
Podobné příspěvky:
- OPF Karviná - Slezská univerzita v Opavě
- Vedouci BP OPF Karvina - Ostatní
- Karviná - Ostatní
- Veřejná ekonomika a správa OPF Karviná - Slezská univerzita v Opavě
- OPF SLU Karviná - Ostatní
- SU OPF Karviná - Ostatní
- OPF Karviná nebo VŠB Ostrava?? - Ostatní
- Ubytování pro studentky, Karviná - Ráj - Ubytování a stravování
- kredity na opf Karvina - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 05.12.2023 22:58:45.