Decka, nemuzu se rozhodnout mezi dvema vyskama a to OPF Karvina a ekonomicka fakulta na banske v Ostrave. Zajima me ktera z nich je lehci????
OPF Karviná nebo VŠB Ostrava??
08.07.2007 22:52:11, Linda, zhlédnuto: 705x, reakcí celkem: 13Reagovat na příspěvek
-
(09.07.2007 13:19:39, l.haslerka) ahoj jsem na tom uplně stejně.stále s enemuzu rozhodnout..uvažuju že se zapíšu na obě a ještě si to nechám proležet..co máš za obory? reagovat zde
-
(09.07.2007 13:24:52, Linda) V Ostrave mam ekonomickou zurnalistiku a v Karvine ekonomika podnikani nebo tak nejak reagovat zde
-
-
(09.07.2007 14:48:58, Růžena) na Báňské je drsná doc. Březinová..buď se mikro budeš dloooouho učit a poctivě tak potom možná uděláš..jinak je hoodně vyhazovací a je tam postrachem reagovat zde
-
-
(09.07.2007 15:22:44, Růžena) tak především miluje GRAFY a to teda dokáže zanést do jednoh grafu i 5 barev všude se ti to protíná a po přednášce nevíš ani jak se jmenuješ..vzorečky ji nestačí se naučit, ale úplně odvodit od prvopočátku takže klasicky TR=P.Q jako příjmy jsou sice cena . množství, ale chce počítat jak se vypočtá cena jak množství..toto je třeba lehký vzorec, ale jak pak děláš křížovou elesticitu poptávky a takový capiny tak si mákneš..no já se na její zkoušku učila 3 měsíce! jiank zbytek zkoušek napoprvé a to tak týden na jednu, ael u ní jsem si dala majzla! nestraším jak radím nepodcenit ji reagovat zde
-
(09.07.2007 15:24:05, Růžena) pardon za překlepy nějak se mě to nechce opravovat..aby to nevypadalo, že jsem totální analfabet.. reagovat zde
-
(09.07.2007 15:30:26, Linda) a muzu se zeptat co si delala za stredni? asi si mela ekonomiku ze... reagovat zde
-
(09.07.2007 15:41:14, Růžena) jojo střední škola ekonomka a pak 3 roky na vošce taky ekonomka a zároveň s voškou kombinovaně Bc. takže povědomí určo mám..fakt tě nestraším to ne.. jen teď nás na mikro bylo napsaných asi 270 a doteď to nemá tak 100 lidí..ještě jim chce dát nějakou poslední šanci, ale stejně všem to rozhodně nedá! reagovat zde
-
-
(09.07.2007 18:50:25, Růžena) matika něco podobného bohužel žel ale ta by mo¨hla být lepší..na přednáškách je hodně příkladů počítáno a s podobnými čísly je pak i zápočet..to mikro mě osobně dalo víc zabrat.. reagovat zde
-
(09.07.2007 19:04:35, Linda) Diky moc za informace..a nake zkusenosti nebo neco o opf Karvine nevis? reagovat zde
-
(24.06.2013 17:11:42, markéta) Mám úplně stejný problém taky nevím jestli karviná a nebo báňa.. na obou mám programy hospodářská politika a správa ( Eurospráva a Evropská integrace).. kde to je lehčí ? D reagovat zde
Email: marketa.svetseznamcz
Podobné příspěvky:
- Jaká je výše ubytovacího stipendia Ostrava? - Ubytování a stravování
- Nabízím vypracované materiály ke zkouškám a státnicím VŠB-TU Ostrava Ekonomická fakulta - Zkoušky, zápočty, státnice
- VŠB - TU Ostrava - Ostatní
- OPF SLU Karviná - Ostatní
- SU OPF Karviná - Ostatní
- Karviná - Ostatní
- OPF Karviná - Ostatní
- Pronájem zařízené bytové jednotky 1+1,Ostrava-Krásné Pole - Ubytování a stravování
- Ubytování pro studentky, Karviná - Ráj - Ubytování a stravování
- OPF Karviná - Slezská univerzita v Opavě
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 20.09.2024 06:15:05.