Ahojte, jsem v prváku na opf. Chtěla bych vědět co se stane když třeba v prvním semestru neudělám nějaký předmět, např.neudělám zápočet z matematiky.
Studium na opf v Karvine
03.10.2007 12:18:07, Eva, zhlédnuto: 1337x, reakcí celkem: 14Reagovat na příspěvek
-
(03.10.2007 12:59:39, 1B1 11112) potom místo tvojí pracovní činnosti bude v Karviné na hl. nádraží. Nebo pokud mas money tak te na tu matiku pripravim formou e-learningu, prip. osobne v Brne. Mam z OPF vyborne z "matiky B" pod vedením doc. Godulové, samozrejme i "Kvant A", výborně z ekonomicko matematických metod pod vedením prof. Ramíka a za 1 z matiky na VUT Brno pod vedením prof. Mezníka. reagovat zde
-
(03.10.2007 13:11:39, eva) takze tam mas jen radny termin + opravný? a pak už jako nic? reagovat zde
-
(03.10.2007 13:15:00, 1B1 11112) cau, ja nevim jak je to tam ted, nikdy jsem se o to moc nezajimal, mam vse na 1. termin. ale jak tak koukam, letos vede Kvanta A Doc. Godulová:-) tak to hodne stesti, ta ma extra slabost pro prvaky. reagovat zde
-
-
(03.10.2007 14:44:21, 1B1 11112) no ona i Dr. Stoklasová umí vyhodit. Pokud to ještě nevíš, tak na OPF jsou na matice stanovený limity, určitý procento slabých/slabších prostě půjde šlapat na hlavák. Já nabízím konzultace z matiky na OPF komukoliv, samozřejmě ne zadarmo. Je to snadné. Co se týče matiky na OPF, mám z Matiky B výborně, vyučující Doc. Godulová. reagovat zde
-
-
(03.10.2007 18:02:18, eva) tak to gratuluju)ale ja nejsem moc dobra v matice mela jsem na stredni trojky reagovat zde
-
(03.10.2007 19:07:39, 1B1 11112) jenže já jsem nemluvil o Kvant. B. ale Matematice B - a to je sakra rozdíl. Trapný Kvant. Met. B nejsou nic jinýho než Statistika B, ze které mám taky výborně (prof. Ramík). reagovat zde
-
(03.10.2007 20:05:09, Radek) eva:
koukni se co se bere v Kvant. met. A: http://rekweb.slu.cz/apps/stag/prohlizeni/pg$_prohlizeni.sylabus_prn?kat=MME&predm=115S&rok=2007 ,
sežeň si co nejdřív literaturu, dělej si z hodiny na hodinu příklady, abys látku chápala, příp. se ptej vyučujících, chápajících studentů, a když budeš fakt chtít, určitě zvládneš..
( v dalš. semestru pak Kvant. met. B:
http://rekweb.slu.cz/apps/stag/prohlizeni/pg$_prohlizeni.sylabus_prn?kat=MME&predm=116S&rok=2007 )
Všechno o zápočtech, zkouškách, podmínkách obecně najdeš ve Studijním a zkušebním řádu:
http://www.slu.cz/slezska-univerzita-v-opave/studium/docs/SZR_08082007.pdf
(čl. 21 - pokud neuděláš v daném semestru zkoušku či zápočet v žádném z termínů, můžeš si opakovaně 1x zapsat předmět znovu (další semestr). V průměru bys měla mít 30 kr/sem, 60 ročně=>180/3roky, minimum musíš splňovat 40 ročně.
přeju zdar reagovat zde -
(03.10.2007 20:16:02, Radek) akorát je teda divné, že tam píšou možnost víckrát opakovat předmět: Ne
( http://webstag.slu.cz/apps/stag/prohlizeni/pg$_prohlizeni.sylabus?kat=MME&predm=115&rok=2006 )
To vám ale nejlépe vysvětlí vyučující, jak to je když to neuděláte.. reagovat zde -
(03.10.2007 20:46:35, 1B1 11112) jenom jeden pokus na Kvanta A, whooooooooooooooo - to bude v lednu na OPF chodit po chodbach hodne smutnejsch prvaku. reagovat zde
-
(03.10.2007 21:10:55, Lena) Zlato 1B1 11112 ty se asi rád bavíš na cizí účet! Některé tvoje moudrosti zní celkem přesvědčivě, ale na těchto stránkách bychom si mohli pomáhat s určitou dávkou tolerance, a ne z příchutí čehosi štiplavého. Kdybych si měla vzít v potaz jen tvoje jméno, tak bych tě ráda poprosila zkrať si ho, aby bylo jednodušší ti odpovídat. Papa pusinko reagovat zde
-
(03.10.2007 21:18:56, 1B1 11112) cau RSDr. Leno, asi te zklamu, ale je mi uplne jedno co si o me myslis (resp. o mych nazorech, resp. o me prezdivce). Navazal jsem tady na diskuzi jiz nekolik velmi korektnich vztahu, doucovani, apod., takze s komunikaci se mnou nema majorita problem. cauky do Karvine. Tvuj, 1B1 1111111111111111111111111111111111111112 reagovat zde
-
(06.10.2007 19:56:20, Katka) Pokud zkoušku či zápoečt neáš na první termín, máš ještě jeden opravný termín, pokud i ten nedáš, máš možnost si tento předmět zapsat v dalším semestru (pokud ovšem splníš minimální počet kreditů pro postup do dalšího ročníku), kdy bude tento předmět vypsaný, kdy máš opět jeden řádný a ajedne opravný termín, pak už je děkanský termín, kdy budeš zkoušena před komisí a pokud i tak tento předmět nedáš a musíš ho absolvovat, tak letíš.. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Student OPF v Karvine!!!!!!!!!! - Ostatní
- Petra - koleje v Karviné - Ostatní
- koleje na opf v Karvine vyhlidka - Ostatní
- Angličtina na OPF v KARVINÉ - Ostatní
- Rozvrh na opf Karvine - Ostatní
- Hledam studenta OPF v Karvine!!! - Ostatní
- Studium na OPF v Karviné - Ostatní
- Nechci koleje na opf Karvine - Ostatní
- Jak je na tom Slezská univerzita v Karviné dnes? - Slezská univerzita v Opavě
- Zacatek skolniho roku na OPF v Karviné? - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 03.10.2024 16:35:07.