ahoj je tu nekdo z opf v karvine kdo nastoupil do prvaku?mate tay nesrovnalosti v rozvrhu? ja mam treba 10 predmetu a na rozvrhu co mi dali mam jen 8
Rozvrh na opf Karvine
24.09.2007 15:26:53, kristina, zhlédnuto: 183x, reakcí celkem: 3Reagovat na příspěvek
-
(24.09.2007 21:02:30, cassies) Podívej se na net, tam se to postupně přidává, já tam taky nemám napsanou socioogii a těď mi ji tam přidali....no slušný chaoz....ale co už reagovat zde
-
(25.09.2007 11:37:56, kristina) n oa nevis co mam delat kdyz semi nektere predmety kryjou? reagovat zde
-
(28.09.2007 20:28:16, Marek) Musíš zajít do 4. patra tuším číslo 428 a tam by ti to měli vyřešit. Ale vzhledem k tomu že v tom mají sami (nehci být sprostý) chaoz tak nevím jak tam pochodíš. Já se tam taky chystám bo mi chybí angličtina reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Rozvrh a zápis předmětů na UK. - Ostatní
- OPF v Karviné - Ostatní
- Rozvrh hodin na opf v Karvine - Ostatní
- Ekonomka v Karviné - Ostatní
- Jak je na tom Slezská univerzita v Karviné dnes? - Slezská univerzita v Opavě
- Rozvrh na učitelstvi biologie - Informace o studiu
- Koleje v Karviné - Ostatní
- Privát v Karviné - Slezská univerzita v Opavě
- Těžké předměty na OPF v KARVINÉ! - Ostatní
- Rozvrh - Západočeská univerzita v Plzni
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.09.2024 09:58:48.