Gastronomie - Španělská kuchyně
Název školy: | Slezská univerzita v Opavě |
Vloženo: | 08.07.2007 |
Vytvořeno: | 18.11.2004 |
Typ materiálu: | seminární práce |
Velikost souboru: | 316.32 kB |
Jazyk: | česky |
Autor: | Eva Tomečková |
Poskytl: | Eva Tomečková |
Počet stažení: | 495x |
Popis: | Cílem mé seminární práce je seznámit vás se španělskou kuchyní. Vybrala jsem si tuto zemi, protože mám ráda jižní temperament a zvyklosti související s touto kulturou. I gastronomie je tímto důkazem. |
Materiály, které by tě mohly také zajímat
- Osobnost české gastronomie - Zdeněk Pohlreich - seminární práce
- Politický systém Španělska - seminární práce
- Gastronomie - test
- Střípky z historie centrální banky Španělska - referát
Poslední aktualizace údajů na stránce: 07.10.2024 17:38:30.