Osobnost české gastronomie - Zdeněk Pohlreich
Název školy: | Slezská univerzita v Opavě |
Název předmětu: | Mezinárodní gastronomie |
Vloženo: | 09.03.2010 |
Vytvořeno: | 01.05.2009 |
Typ materiálu: | seminární práce |
Počet stran A4: | 4 |
Velikost souboru: | 2.25 MB |
Jazyk: | česky |
Autor: | market.mlcochgmailcom |
Poskytl: | market.mlcochgmailcom |
Počet stažení: | 184x |
Materiály, které by tě mohly také zajímat
- Mezinárodní měnový a finanční systém - přednášky
- Mezinárodní finance - prezentace
- České právní dějiny - tahák
- Mezinárodní právo a vztahy - přednášky
- Gastronomie - Španělská kuchyně - seminární práce
- C. G. Jung: Struktura psyché - vědomí a nevědomí - seminární práce
- Imrich Ruisel - Základy psychologie inteligence - seminární práce
- Erik H. Erikson – Dětství a společnost - seminární práce
- Muzea antropologie a etnografie v České republice - seminární práce
- Osobnost Sylvie Guillem - seminární práce
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.10.2024 17:02:44.