Ahojky.Je tady někdo,kdo jde na VŚ Jana A.Komenského?Jdu na jejich pobočku do Frýdku-Místku,zajímalo by mě,jestli se najde někdo,kdo tam zrovna ve F.M.je nebo půjde.Obor vzdělávání dospělých.Bohužel státní škola nevyšla.
Email: solar03seznamcz
VŠ Komenského
10.07.2007 11:21:59, Lendullka, zhlédnuto: 630x, reakcí celkem: 10Reagovat na příspěvek
-
(13.07.2007 14:44:57, Lendullka) že by se nikdo nenšel?To je škoda. reagovat zde
Email: solar03seznamcz -
(15.07.2007 22:20:39, Lenča) Ahojky. Jsem tady Taky jdu na vzdělávání dospělých do F.M. reagovat zde
Telefon: 420603404077, Email: lsafernovacentrumcz, ICQ: 367628440 -
(16.07.2007 09:52:15, Lendullka) Fakt?To je super,už jsem myslela,že snad bubu sedět ve třídě sama.A taky Lenča jo?Nevíš kdy je zápis do 1.ročníku? reagovat zde
(16.07.2007 22:29:50, Lenča) Taky jsem měla trochu strach .... . Kdy je zápis nevím, doufám, že budou otevírat třídu ve Frýdku, protože asi ani to není tak úplně jistý. Nebo myslíš, že už je to na 100%? Ohledně zápisu prý pošlou dopis v půlce září. Nečetla jsi někde na tuto školu názory studentů??? Nějak se mi nepodařilo nic najít. reagovat zde
-
(17.07.2007 09:10:58, Lendullka) ahojky,no právě,že názory studentů nikde nejsou,alespoň jsem je taky nenašla.Mě přišel dopis,pouze že jsem byla přijata,o dopise v půlce září se mi nezmínili.Napsali mi,že termín zápisu se dozvím ve studijním oddělení a napsali mi tel.číslo.Já myslím že to je už 100%.To by se snad zmínili,že se může stát,při malém počtu studentů,že neotevřou.V době,kdy jsem posílala přihlášku mi ve studijním říkali,že je obrovský zájem,že mají spoustu přihlášek a studenty budou vybírat z přihlášených.Tak snad nás bude dost.Jen mi v dopise ještě psali,že se má uhradit školné nejpozději 15 dnů před zápisem,ten nevím kdy je,že jo.Snad to všechno klapne.Odkud jsi??? reagovat zde
(17.07.2007 15:37:12, Lenča) Ahoj, právě že jsem volala na to číslo uvedené v dopise a tam mi bylo řečeno, že mi přijde pozvánka s termínem zápisu, že zatím neví. Tak tam zkusím zavolat v srpnu, uvidíme... Taky by mě to zajímalo kvůli úhradě školného. Loni byl zápis 11.-15.9., tak to bude nejspíš podobně. (paní ve Frýdku se asi s dopisem v půlce září trošku spletla)
Já jsem z Olomouce, odkud jsi ty? reagovat zde -
(17.07.2007 21:37:28, Lenča) Tak jsem konečně našla nějaké názory studentů této školy - na stránkách jejich časopisu = www.jan-amos.cz. Ale mám z toho dost rozporuplný pocity reagovat zde
-
(18.07.2007 10:06:23, Lendullka) no teda,já nevím,četla jsem tu diskuzi a jsem z toho taky trochu vedle.Ale každý člověk má jiný názor.Asi to nebudu vůbec řešit a uvidím.Já se do školy těším,vzdělání si velice vážím,možná to budu brát trošku jinak naž leckteří mlaďoši.Uvidíme,třeba bude všechno fajn.Kdybys něco ještě našla tak mi můžeš písnout i na meila jo? reagovat zde
(07.08.2007 18:13:05, Mooonka) Ahoj, já chodím na denním studium a do Prahy. Ale kdyby tě ještě něco zajímalo, klidně se ptej, taky jsem byla vděčná za všechny info. reagovat zde
-
(08.08.2007 16:14:00, lendulka) ahoj mooonko!
Jak jsi se studiem spokojená?My četli jen samou kritiku na tu školu,až jsem z toho byla nesvá!Já se právě moc těším.Lenča jde taky do Frýdku,tak se snad sejdeme.Zvládáš v pohodě?Je tam hodně psychiny?Mě totiž hodně baví a zajímá mě teda,kolik se jí na škole věnuje.Zatím pa a díky. reagovat zde
Email: solar03seznamcz
Podobné příspěvky:
- info o univerzite jana amose komenskeho - Informace o studiu
- Univerzita Jana Amose Komenského - názory - Výběr vysoké školy
- UJAK + BIVS (Univerzita J.A.Komenského+Bank.inst.) - Informace o studiu
- VŠ J.A.Komenského - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.10.2024 21:03:34.