Ahojky, chtěla bych poradit.Jsem od Ostravy a chtěla bych si dodělat VŠ - bakalář - dálkově. Mám již 20 let praxe v ekonomice, ale nevím, kterou VŠ,kde není hodně matematiky.Uvažuji o oboru veřejná správa,ale nevím kde. Kde by se to dalo líp zvládnout - buď Slezská univ. v Opavě, Ostravská univ. nebo snad Karviná. Samozřejmě je to i o přijímačkách. Fakt si nevím rady.Tlačí na mě i zaměstnavatel, ale mě to taky láká. Poradí někdo?
...
17.11.2005 16:22:31, Jarka, zhlédnuto: 161x, reakcí celkem: 5Reagovat na příspěvek
-
(19.11.2005 07:50:41, Lenka) Ahoj Jarko, tak pokud mám správné informace, tak v OV jsou jen placená dálková studia (VŠB, pak je tam tuším nějaká ta soukormá s ekon. zaměřením) No a SLU má ekonomickou fakultu v Karviné. Já tam právě začla dálkové studium a matika je jen v prváku, teda pokud ji uděláš. No a přijímačky:-) Letos brali snad všechny. reagovat zde
-
(19.11.2005 20:04:03, Jarka pro Lenku) Lenko, prosím Tě,a přijímačky byly jaké?Společenské vědy a nebo i matematika.A jak často do školy jezdíš.Je to na domluvě nebo přímo dané např. 1x za týden.Nejspíš budu muset v den otevř. dveří SLU navštívit a vše si pořádně pozjišťovat.
Myslela jsem,že bych dojížděla do Opavy.Děkuji. reagovat zde -
(20.11.2005 00:14:42, Radek) Jarko, mrkni na opf.slu.cz, je to opravdu v Karviné, bakalářské kombin.studium veř. eko a správa tam je, letos je oproti loňsku změna - viz podmínky k přij. zk na Obchodně podnikatelskou fakultu Slezské univ - bude to test studijních předpokladů - uchazečům kteří se přihlásí zašlou okruhy a doporuč.liter. ke zk. Ještě loni byly přijímačky jiné-matika,jazyk, společ.vědní a ekon.přehled - dají se najít ukázky v archivu stránek. Spíš si myslím že se ti ale budou hodit testy stud. předpokladů co jsou na stránkách MU v Brně - www.rect.muni.cz/TSP_2005/. Je to spíš na způsob testů inteligence než znalostní. Matika po 20 letech bude asi trochu boj, ale všechno se dá naučit, když je snaha. Hodně zdaru reagovat zde
-
(20.11.2005 08:51:45, Lenka) Jarko,studium není klasické kombinované, ale je formou e-learningu, takže do školy jezdím 3x za semestr, tzn. cca 1/měsíc, takže nemáš přednášky, cvika atd. Musiš se učit sama, a veškeré materiály máš na dostupné na moodlu, tj. web zřízení speciálně pro e-learning. Přjímačky jsem měla z toho co Říkal Radek, dokonce je jde najít na webu opf. Pokud někdo měl nějakou zkoušku z jazyka(státnice, certifikát) nebo v matice nějakou vyhranou soutěž, tak mohl děkana požádat od prominutí přijímaček z t jaz. mat. Ale nevím, jak to bude teď, když budou jen ty stud. předpoklady. Každopádně www.opf.slu.cz a vše co potřebuješ se tam dozvíš. reagovat zde
-
(20.11.2005 18:04:17, Jarka) Děkuji Lenko a Radku za odpovědi, jsem zase o něco chytřejší. V každém případě mě to velice láká, ale určitě to nebude procházka růžovým sadem.
Díky a mějte se fajn. reagovat zde
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 21.01.2025 23:05:14.