Ahojky! Chtěla jsem se zeptat, jestli mezi vámi není někdo, kdo daný obor studuje a mohl by mi nastínit, co mě v budoucnu čeká (předměty, rozvrh, náročnost studia) a jak je to s ubytováním v Ostravě.? Pořípadě jestli je mezi vámi někdo, kdo se na tento obor také dostal. Díky za odpovědi...
FF OSU - německý jazyk a základy společenských věd
08.06.2007 14:07:30, Lenka, zhlédnuto: 312x, reakcí celkem: 4Reagovat na příspěvek
-
-
(08.06.2007 21:55:07, Radek) Ahojky, nestuduju tam ani nikoho neznám. Zatím se zkus podívat na předměty do jejich informačního systému - např. pro obor Německý jazyk a literatura: http://stag.osu.cz/prohlizeni/pg$_prohlizeni.blok?bl=12489&ob=951
.. takže stag.osu.cz a jedeš , jinak někde na stránkách by měli mít i studijní programy pro danou fakultu resp. obor (viz stránky FF OSU), tam se určitě píše jaký předměty a kdy (návaznost) musíš zmáknout a co všechno tě ve studiu čeká. Osobní zkušenosti a názory to samozřejmě nenahradí. Ale taky není dobré se spoléhat jen na názor někoho jiného. tak prozkoumávej reagovat zde -
(10.06.2007 23:20:36, Lenka) Jojo, díky... Na jejich stránky jsem se samozřejmě dívala, ale teď mě právě zajímá názor toho, kdo si tím prošel (prochází), protože to, co jsem tam četla, na mě působí hrůzostrašně. reagovat zde
-
(14.06.2007 22:07:14, Aneta) Nevím, jak v Ostravě, ale studuju v Olomouci Nj a ZSV na PdF. Tak ti můžu poreferovat. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Německý jazyk pro odbornou praxi - Informace o studiu
- Německý jazyk pro manažerskou praxi - Výběr vysoké školy
- Český jazyk - matematika - Ostravská univerzita
- MUNI FF Český jazyk a literatura - Výběr vysoké školy
- Jazyk navíc - Ostatní
- Časová náročnost na utb - anglický jazyk pro manažerkou praxi - Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
- Časová náročnost na utb - anglický jazyk pro manažerkou praxi - Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
- Nizozemský jazyk a literatura na FF UK - Přijímačky, přípravné kurzy
- MUNI FF Anglický jazyk a literatura magisterské studium- přijímačky - Přijímačky, přípravné kurzy
- Český jazyk a lit. se zaměřením na vzdělávání 14/15 - Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 05.12.2024 10:33:04.