Ahoj, poradí mi někdo, kde se dopídím informace o pedagogickém minimu. Na kterých školách by to probíhalo, jestli je možné dálkově a zda je toto vzdělání dostatečné i pro středoškoláky? Děkuji za odpovědi Sába
Email: sbedanovaseznamcz
Pedagogické minimum
07.06.2007 17:14:04, Sába, zhlédnuto: 17116x, reakcí celkem: 5Reagovat na příspěvek
-
(12.01.2009 09:47:51, Mirka) Ahoj,
ja zvažuji taky pedagogické minimum. Koukala jsem na kurzy vrámci Celoživotního vzdělávání na Pedagogické fakultě, UK Praha.
Jinak se připájím se k dotazu a uvítám odpovědi.
Děkuji za odpověď, Mirka reagovat zde
Email: MBostikovaseznamcz-
(23.08.2010 15:04:31, Pavlína) chci se jenom zeptat, jestli už vám někdo poslal odpověď...pošle jí sem? nebo vám na mail??? Děkuju reagovat zde
Email: pajakocseznamcz
-
-
(23.08.2010 17:54:54, Elis) Nevím, to 100%, ale slyšela jsem možnost pedagogického minima na TUL v Liberci, katedra sociálních studií a speciální pedagogiky (kss). Tak se zkuste podívat. reagovat zde
Email: eliskasommerovaatlascz -
(23.08.2010 21:36:16, Lucy) Kamarádka chtěla jít na pedagog. minimum do Hradce na uhk. jukni tam reagovat zde
-
(14.05.2012 16:55:29, Michaela) Dobrý den,jsem studentka Vyšší jazykové školy v Poděbradech a chtěla bych být učitelka jazyků na základní škole a tak bych se chtěla zeptat,jestli po téhle vyšší jazykové škole si mohu dodělat pedagogické minimum a mohla jít učit?
Odepište prosím na email:vitvar.maikiemailcz
Předem děkuji za odpověď reagovat zde
Email: vitvar.maikiemailcz
Podobné příspěvky:
- PedF UK, "Pedagogické minimum" - Univerzita Karlova
- Pedagogické minimum - Ostatní
- Informatika na Pedagogické fakultě UK - Přijímačky, přípravné kurzy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 09.12.2024 06:15:03.