Ahoj,pomůže mi někdo vložit do prezentace hudbu,tak aby hrála plynule po celou dobu prezentace.Jde mi to jen na první spot.Díky moc,Šárka
informatika
29.04.2007 13:26:31, šárka, zhlédnuto: 75x, reakcí celkem: 2Reagovat na příspěvek
-
(30.04.2007 15:54:16, Radek) Ahoj. Zkoušel jsem s tím experimentovat, a jediné jak mi to fungovalo bylo, když jsem na první snímek dal Vložit - zvuk ze souboru - vybereš ten soubor (to jsi asi udělala). Pak se ti tam objeví objekt takového ampliónku. Na ten klikneš pravým tlačítkem (nebo to najdeš v menu Prezentace - VLASTNÍ ANIMACE - tam zaškrtneš ten objekt na snímku s tím ampliónkem ("média"), přejdeš na kartu "nastavení médií" a tam dáš: při přehrávání Pokračovat v prezentaci, zastavit přehrávání po 150 (nebo nějaké vysoké číslo, vyšší než kolikrát budeš v prezentaci přeskakovat na další snímek) snímcích. A ještě je dobré dát zase pravým tlačítkem, nebo někde v menu najít Možnosti přehrávání (zvuku) a zaškrtnout tam "opakovat až do ukončení" - to pro případ že prezentace bude trvat déle než ta hudba, a tímhle se ti ta hudba po skončení začne přehrávat zase znova. Nevracej se v prez. na ten 1. snímek-přestane! reagovat zde
Email: radek.lexavejskacz -
(01.05.2007 10:29:58, šárka) ahoj,děkuju moc za radupomohla mi a hudba v prezentaci krásně jede po celou dobu.Tak snad pan profesor bude spokojenej,ještě jednou děkuji reagovat zde
Podobné příspěvky:
- VUT vs. MU Informatika v Brne - Výběr vysoké školy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.09.2024 09:58:48.