Prodával jste někdo v Brně byt po studiích? vyplatí se to na vlastní pěst? nebo je lepší realitka?
Brno prodej bytu
01.02.2019 14:38:17, Renda, zhlédnuto: 136x, reakcí celkem: 3Reagovat na příspěvek
-
(03.02.2019 14:50:56, Michal) Také mne to letos čeká,, po státnicích chi v Brně byt prodat a vrátit se do Prahy, takže pokud máte někdo zkušenosti, jak dlouho je potřeba to například řešit dopředu, tak bych byl rád, za každou radu. reagovat zde
-
(05.02.2019 14:48:27, Standa) Jestli chcete bez problémů a rychle prodat váš byt, tak doporučuji realitní kancelář https://www.coloseumreality.cz/, já když jsem prodával byt v Brně, tak jsem byl opravdu spokojen, s rychlostí prodeje, a také tím, že jsem se nemusel o prodej moc starat. reagovat zde
-
(08.02.2019 14:22:06, Eva Rosicka) S touto realitní kanceláří mám také dobrou zkušenost, schůzku jsem si sjednala přímo v bytě, který ksem prodávala, realitní makléř přišel přesně na čas a jednání proběhlo také rychle, takže jsem se mohla v klidu a rychle vrátit do práce. Potom mi volala asi za 9 dní, že má vážného zájemce, se kterým se podepsala smlouva a měsíc na to, to bylo přepsané v katastru. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Prodej domu v Praze - Ostatní
- Realitky Brno - Ubytování a stravování
- Zkušenosti s prodejem bytu v Praze - Ubytování a stravování
- Prodej bytu Brno - Ubytování a stravování
- Prodej bytu v Brně - Ubytování a stravování
- Byt Brno - Ubytování a stravování
- Prodej bytu / domu v Praze - Ubytování a stravování
- Rychlý prodej bytu PrRaha - Metropolitní Univerzita Praha, o.p.s.
- Servis Apple Brno - Ostatní
- Byldení Brno - Ubytování a stravování
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 09.09.2024 17:01:29.