Ahoj, potřebovala bych poradit s vyplňováním přihlášky. Když jsem rok po matuře, tak mám do kolonky známek ze čtvťáku psát první pol. nebo mám napsat to druhý? Každý totiž říká něco jinýho, takže fakt nevím. A je taky nutný potvrzení známek od školy nebo stačí, když to jen podepíšu? Díky za každou odpověď
Email: luca.klseznamcz
přihláška
04.04.2007 16:53:23, lucka, zhlédnuto: 263x, reakcí celkem: 7Reagovat na příspěvek
-
(06.04.2007 14:04:37, Dill) Každá škola požaduje něco jiného, a většinou se přihláška podává přes internet, kde je to pevně dáno co máš vyplňovat. btw. vypiš vše co můžeš reagovat zde
-
(06.04.2007 15:18:56, lucka) Díky moc za odpověď. No na vejšky mám podaný přihlášky elektronicky, ale tahle je na vošku do boskovic, tam to jinak nejde, a tam právě k tomu nemaj nic napsaný. Ani jestli mám posílat maturitní vysvědčení nebo tak. No tak to nějak vyplním, díky reagovat zde
-
(06.04.2007 17:52:43, Radek) jestli neuznávají za známky nějaké zvýhodnění u přijímaček, tak je to stejně formalita. ale jestli ty známky budeš podepisovat sama, tak před to napiš "čestně prohlašuji že jsou údaje pravdivé". I když - i bez toho je to docela pochopitelné.. Dávají se tam výroční vysvědčení - pokud maturuješ v tom roce, dáváš tam pololetní, jinak myslím konečné, ale to je stejně asi jedno, kvůli tomu tě popotahovat nebudou když to není nikde napsané. reagovat zde
-
(06.04.2007 17:56:56, lucka) No oni právě z průměrů známek počítají body, který potom přičtou k bodům z příjímaček, tak proto jsem to chtěla vědět, který to pololetí tam napsat reagovat zde
-
(06.04.2007 18:08:55, Radek) myslím ty známky z nich, neposíláš žádný vysvědčení (papír) s přihláškou. reagovat zde
-
-
Podobné příspěvky:
- VFU prihlaska - Ostatní
- PRIHLASKA SOS - Ostatní
- Přihláška - Ostatní
- Přihláška na PA ČR - Policejní akademie České republiky
- Přihláška na VŠ - Ostatní
- přihláška na VŠE + testy OSP - Ostatní
- Přihláška - Ostatní
- Prihlaska UPOL - Ostatní
- všcht - přihláška - Ostatní
- Přihláška - Vysoké učení technické v Brně
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 03.10.2024 16:35:07.