Ahoj holky nemáte některá z vás zkušenosti se spalovači tuků? jak to funguje a jestli to stojí za to?
Spalovače tuků
13.11.2017 14:45:00, Karolína, zhlédnuto: 107x, reakcí celkem: 4Reagovat na příspěvek
-
(14.11.2017 10:10:00, Veronika) Já jsem je užívala, když jsem chodila do posilovny a potřebovala jsem rychle zhubnout a vytvarovat si postavu, fungují dobře, ale musíte u toho cvičit, nehubnou za vás reagovat zde
-
-
(15.11.2017 11:22:16, Katka) Také jsem je užívala a pokud to někomu nefunguje, tak paní říká správně, musíte u toho cvičit, mrkněte se na fitness4u.cz, mají tam velký výběr spalovačů tuků reagovat zde
-
(15.11.2017 12:14:31, x) Děláš si reklamu sama sobě dost průhledným způsobem. Tzv. spalovače tuku jsou v zásadě tří druhů:
1. Podvodné preparáty, které ve skutečnosti nijak neovlivní metabolismus a tedy nemají naprosto žádný efekt. To je většina a mezi ně patří i ty patoky, které "nenápadně" propaguješ. Snazší život měli šarlatáni na konci 19. století - to byla naopak v módě obezita, takže ty cukrové pastilky "na vylepšení postavy" skutečně fungovaly. Jako cukr.
2. Zneužívané léky (stimulancia, hormony štítné žlázy,...). Jenže ty jsou - právě dosti vážné nežádoucí účinky, které se při off label použití objevují docela často - ilegální.
3. Jedy působící jako mitochondriální jedy - rozpojovače dýchacího řetězce. Kdo přežije, skutečně zhubne. Jen tu a tam někdo nepřežije, oslepne,... reagovat zde
-
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 10.10.2024 13:20:23.