Ahoj, přijali mě na 2 fakulty Masarykovi univerzity a nemůžu se rozhodnout, kterou studovat. Jedná se o práva a na FSS psychologii. Zajímá mě váš názor co se týče uplatnění, kvality studia a náročnosti. Doufám, že mi pomůžete rozhodnout se, předem díky
Psychologie X Právo?
18.05.2017 20:47:25, Denisa, zhlédnuto: 273x, reakcí celkem: 2Reagovat na příspěvek
-
(19.05.2017 00:43:06, x) Brno má spoustu škol a oborů, které jsou objektivně mnohem slabší než jejich protějšky v Praze, případně jsou unikátní ale nedomyšlené. Tohle ale není problém ani práv, ani psychologie. Práva i psychologie na FSS jsou zřejmě to nejlepší, co jde v ČR studovat, takže chybu ve smyslu zahození dobré školy na úkor špatné školy neuděláš. Oba obory jsou smysluplné, takže se nemusíš bát, že by to bylo k ničemu studium.
Mimochodem, uvažovala jsi o možnosti, že bys studovala obojí? Pokud nemáš existenční problémy, je to v zásadě ustudovatelné, jen se budeš muset ohánět skoro jako medici. reagovat zde-
(19.05.2017 08:06:08, Denisa) Děkuju, to mě uklidnilo, protože největší strach mám z toho, že později budu svého rozhodnutí litovat. Co se týče studia obou fakult, tak jsme o tom uvažovala a nemám ani tak strach, že by to nešlo, jako spíš že se budu tak trochu věnovat každému oboru a díky tomu nebudu moci ani do jednoho proniknout na 100%. A v tomhle případě bych raději volila jeden obor, do kterého půjdu naplno.
Zatím se více přikláním k psychologii, do přijímaček jsem hodně investovala a psala je 5x, kdežto na práva jsem šla bez přípravy, prostě jen vyzkoušet, jestli by mě vzali. Což byla chyba, protože jsem si přidělala zbytečné dilema. reagovat zde
Email: denulkkaaseznamcz
-
Podobné příspěvky:
- Ekonomie + právo, Praha vs. Brno - Výběr vysoké školy
- Nmgr. Psychologie Pedf UK x FSS MUNI - Výběr vysoké školy
- Prosím o radu - právo, psychologie, nebo mezinárodní vztahy??! - Výběr vysoké školy
- Příprava na VŠ - PRÁVO/PSYCHOLOGIE, prodám - Přijímačky, přípravné kurzy
- Dálkově psychologie - Ostatní
- psychologie při zaměstnání?lit. před přijímačkami? - Informace o studiu
- psychologie - Ostatní
- FF UK - Psychologie - Ostatní
- MU Brno - Psychologie (KS) - zkušenosti, poznatky atd? - Masarykova univerzita
- Právo a právní věda - dálkově - souhrn možností - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.10.2024 00:19:07.