Ahoj, neví prosím někdo, jestli se dá zjistit hranice pro přijetí z minulého roku na PedF? Dnes mi mé výsledky, ale absolutně nic se z nich nedovím. Jestli jsem přijat nebo nepřijat se opravdu dozvím až 13.7? Hlásil jsem se na kombinaci ČJ-DJ
PedF - přijímačky
20.06.2016 21:52:28, Karel Orgán, zhlédnuto: 329x, reakcí celkem: 2Reagovat na příspěvek
-
(23.06.2016 00:51:24, lucy) No já mám také děják- češtinu a mám 57 bodů (26 z češtiny a 31 z dějáku). Tak fakt nevím, kolik stačí (( reagovat zde
-
(21.06.2016 19:22:41, Eliška) Ano zřejmě se to dozvime az 13, psala jsem na studijní a ty mi to potvrdili, snažila jsem se sehnad nějaké informace o bodové hranici ale marně. Já mám 20 b.,hlásím se na specku. Podle harmonogramu mají az 11.7 zasedání přijímací komise. reagovat zde
Email: lacinova.eliskacentrumcz
Podobné příspěvky:
- Bodová hranice Pedf UK ZSV-AJ - Přijímačky, přípravné kurzy
- Psychologie a speciální pedagogika - Pedf UK - Ostatní
- Zkušenosti se studiem Angličtiny, Pedagogiky a ZSV na PEDF UK? - Informace o studiu
- FF a PedF - Ostatní
- Učitelství pro ZŠ Učitelství pro 1. st. ZŠ - PEDF UK - Univerzita Karlova
- Dějepis+ZSV Pedf uk bodová hranice - Univerzita Karlova
- UK- pedf - Univerzita Karlova
- Pedf. ZČU - Ostatní
- PedF UK - obor Psychologie - speciální pedagogika - Informace o studiu
- PedF UK - Přijímací zkouška - Univerzita Karlova
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 10.10.2024 13:20:23.