(18.09.2014 14:37:53, Jitka)
Jsem studentka 4 ročníku na LF UPOL Zubní lékařství, a co se týče finanční náročnosti tak potvrzuji, že není nějak vyšší než všeobecná. Pouze v prvním počníku to byla častka kolem 3000 Kč na umělé zuby, nástroje a artikulátor. A poté ve třetáku na zuby do endodoncie cca 1000 Kč a teď ve čtvrťáku 1500 Kč opět nástroje, ale ty už jsou použitelné i do praxe po škole. A co vím od vyšší ročníku tak v páťáku už není potřeba nic kupovat. Ale později ten artikulátor stejně jako nástroje můžeš prodat nižším ročníkům jak jsem to koupila i já, stejně jako učebnice a skripta, funguje tu takový koloběh

jinak na zubařinu je fakt celkem těžké se dostat, berou na příjimačkách ze 2000 zhruba jen 70, pak nějaké celoživotní studenty a zahraniční studenty, tak opravdu nepodcenit přípravu a zvláště do Olomouce, kde je možnost se dotat skoro 100%,ale jen pokud víš jak na to

moje kamarádka z ročníku sem dostala už skoro všechny její kamarádky

. Opravdu se poptej nynejších studentu, znají figle na příjimačky, nejenom ty co použili oni, ale i ty co použili ostatní v ročníku, já se v prváku nestačila divit, co všechno jsem se dozvěděla od svých nových spolužáku. Fakt pátrej, vyplatí se to!!!
reagovat zde
Email:
jenny53seznamcz