Ahoj, včera zveřejnili výsledky rozhodnutí a bohužel mi k přijetí na navazující prezenční studium PaA chybí 5 bodů, tedy dvě otázky Strašně jsem na školu chtěla, tak mě to teď mrzí. Vím, že je to dost bodů, ale přesto přemýšlím o odvolání. Je tu někdo, kdo má zkušenost s úspěšným odvoláním na navazující? Budu ráda za každou reakci, děkuji!
Odvolání na magisterské
27.06.2014 07:56:19, Petra, zhlédnuto: 1113x, reakcí celkem: 4Reagovat na příspěvek
-
(27.06.2014 08:12:50, Lenka) Ahoj. Mě to uteklo o 2,5 bodu, taky navazující magisterské na PAA. Hledala jsem ve starých diskuzích a našla jsem případ, kdy slečně chyběl bod a stejně jí na odvolání nevzali. Ale si to zkusím, za to nic nedám. Nevíte někdo kdy se dozvím kolikátá "pod čarou" jsem byla? Zatím tam vidím jen kolik mám bodů a za kolik bodů brali, ale netuším jestli jsou přede mnou tři lidi, nebo sto. Díky za případnou odpověď! reagovat zde
-
(27.06.2014 08:21:43, Petra) Aha, tak to jsi mě moc nepotěšila S těmi celkovými výsledky by mě to také zajímalo, takhle mám takové tušení, že o tu jednu až dvě otázky to chybí spoustě lidem. Tak uvidíme, přeji hodně štěstí! reagovat zde
-
-
(27.06.2014 08:27:02, Lenka) Třeba záleží na tom, jaký důvod se do odvolání napíše.. A to teda netuším co tam budu psát a na co se vymluvím :-( No uvidíme, možná se s námi tady někdo podělí o své zkušenosti. Tobě taky hodně štěstí! reagovat zde
-
(30.06.2014 09:09:09, marťa) Prosím jak píšete to odvolání? A má vliv to kdy to odvolání pošlu? Jestli když ho pošlu teď tak mám třeba větší šanci než když ho pošlu na poslední chvíli? reagovat zde
-
Podobné příspěvky:
- Odvolání VSE - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Odvolání na PEF ČZU - Ostatní
- Odvolání 2 - Ostatní
- FIM UHK odvolání - Univerzita Hradec Králové
- Rozhodnutí o odvolání - Univerzita Palackého v Olomouci
- Odvolání na PEF ČZU - Ostatní
- Odvolání ČZU - Česká zemědělská univerzita v Praze
- ČZU FAPPZ odvolání - Česká zemědělská univerzita v Praze
- odvolání - Česká zemědělská univerzita v Praze
- Odvolání na ČZU - Česká zemědělská univerzita v Praze
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 09.09.2024 17:01:29.