Hlasím se na navazující mgr. na Finance, nemáte někdo materiály k přijímačkám? Jako bc. jsem totiž vystudoval Veřejnou správu a teď to dohánim
Email: tyahatlascz
Materialy
20.11.2006 10:07:49, Vlad, zhlédnuto: 1049x, reakcí celkem: 4Reagovat na příspěvek
-
(21.11.2006 09:41:30, Radka) záleží kam se hlásíš na jakou školu..já šla ze soukromýho bc. na státní školu na Baťovku..obor Finance..a dostala jsem se tam..kam se hlásíš? reagovat zde
-
(21.11.2006 10:08:50, Vlad) Na Mednělovu univerzitu (MZLU) a taky jdu ze soukromý VŠ reagovat zde
Email: tyahatlascz -
(21.11.2006 15:33:57, Radka) no spolužačka z Baťovky zkoušela Mendelovku a dostala se na ten stejný obor, ale protože je ze zLína dala přednost Baťovce.říkala, že na Mendelovce byly hodně otázky z knížky Barister to je vydavatelství Jak se dostat na vysokou nebo tak nějak..mám ji taky..pokud máš zájem..jen ji musím najít..stojí normálně tak kolem 300 kč, ale můžeme se domluvit..já se z ní učila na přijímačky taky a vyšlo to..tak nevím, asi bude i dobrá, mikro makro účto, management, marketing atd.miš maš, ale na ing. přijímačky je to potřeba než matika, to je na bc. studium reagovat zde
-
(22.11.2006 10:04:53, Vlad) No já jsem z Prahy, tak nevim jak bych se dostal do Zlína :-D. Jaký je přesně ten název knihy? Dělám přijímačky z Financí a Daní a účetnictví. reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Materiály k přijímačkám na VFU - Přijímačky, přípravné kurzy
- Materiály k přijímačkám na FVL a FVHE - Přijímačky, přípravné kurzy
- Materiály z prípravného kurzu VFU v Brne - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
- Materiály prípravného kurzu FAF VFU v Brne 2019/2020 - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
- materiály k přijímacímu testu - Člověk a biosféra,Ekonomika životního prostředí - Česká zemědělská univerzita v Praze
- Geniální materiály na SCIO ZSV - dostaly mne na PF UK - Přijímačky, přípravné kurzy
- Materiály na přijímací řízení na 2 LF; navazující magisterský obor fyzioterapie - Univerzita Karlova
- Nabízím materiály z PSYCHOLOGIE (přijímačky i státnice) - Přijímačky, přípravné kurzy
- Materiály na vfu aneb s trochou píle tutovka - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
- Materialy pro.studium na policejni akademii - Policejní akademie České republiky
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 18.09.2024 19:37:08.