Ahoj, nevíte jestli je/bude možné sehnat varianty přijímacích zkoušek z matematiky na VŠE z roku 2012 (poslední). Vím, že např. ekopress vydal učebnici, kde jsou z roku 2011 a co jsem se na ně koukala, docela se liší od těch testů z roků 2005-2009. A bojím se, aby ty testy nevypadaly nyní ještě úplně jinak a já tam poté vyhořela i s přípravou.
přijímačky na VŠE 2012
06.01.2013 14:05:50, Pavlína, zhlédnuto: 440x, reakcí celkem: 3Reagovat na příspěvek
-
(07.01.2013 19:59:23, Martina) Ahoj. Na stránke školy je jeden, ktorý je podľa mňa z 2012, lebo vľavo hore pri teste sú napísané roky 2011/2012. Ale, samozrejme, je tam len jeden... A prosím ťa, nemáš náhodou testy z predchádzajúcich rokov z MAT, AJ, NJ? Ak áno, mohla by si mi ich poslať? Veľmi by si mi pomohla. reagovat zde
Email: surovcikovamartinagmailcom -
(09.01.2013 22:48:37, Radek) Ahoj. Myslím že ten vzor na stránkách VŠE je z variant 2011, svědčí o tom datum vložení na stránky březen 2012.
Je pravda že v minulých letech vycházely v Ekopressu brožury k přijímačkám. Letos mají ale nějak zpoždění. (paradoxně v r.2011 vyšly v ekopressu 2 publikace - v lednu 2011 to byly testy z r.2010, a koncem roku listopad či prosinec 2011 to byly varianty z r.2011.
Je otázkou zda ty testy letos budou nebo ne.. možná by bylo fajn se zeptat autora těch předchozích, p. Kaňky z katedry matematiky http://kmat.vse.cz .
Doučoval jsem klučinu co se hlásil v létě na informatiku na 2.kolo - dělal normální červnový, a tak měl variantu z r.2012. Neřekl bych že se nějak výrazněji lišila od předchozích 2 let.. Oni vždy přidají jeden či dva nové typy příkladů ale jinak jsou ty typy pořád stejné. reagovat zde
Email: radek.lexavejskacz -
(09.03.2013 18:19:58, Hrach) govno škola s dobrou pověstí ale úroveň studia tam stojí za govno
test jen jedna šance,jinak předmět nemáš splněný!!! reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Materiály ZSV + Testy scio 2005-2012(+OSP2013) - Přijímačky, přípravné kurzy
- Přijímačky 2012 PF UK Učitelství 1.stupně - Univerzita Karlova
- OSP - sada 3 cvičných testů z let 2012/2013 - aktuální podoba (4 oddíly) - Přijímačky, přípravné kurzy
- státnice 2012/2013 - Vysoká škola podnikání a práva, a.s.
- hledám studenty z Ujak rok 2012-1017 - Univerzita Jana Amose Komenského, s.r.o.
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 05.12.2024 10:33:04.