Zdravim, je tu prosim niekto kto studuje na LF MUNI Zubne lekarstvo, pripadne Vseobecne lekarstvo? Zaujimalo by ma, ako dlho a z akych materialov ste sa pripravovali na prijimacky. Studujem momentalne na inej fakulte (tiez MUNI), ale chcela by som aspon vyskusat prijimacky na LF a neviem ci je realne pripravit sa na ne (cca v polke juna) za nejake 2-3 mesiace (+ skusky na skole, ktoru momentalne studujem). Fyziku, biologiu a chemiu som mala naposledy na strednej pred par rokmi a dokopy si z toho nic nepamatam, ale ucenie mi problem nerobi, takze by som to chcela skusit. Myslite, ze to ma zmysel? Diky
Prijimacky MUNI Lekarska fakulta (zubne lekarstvo)
22.12.2012 23:11:01, Honey Pie, zhlédnuto: 615x, reakcí celkem: 4Reagovat na příspěvek
-
(25.12.2012 11:33:20, Inkvizitor) Tak to je nejvyšší čas začít. Já jsem se také na medicínu hlásil z jiné fakulty, protože jsem byl zklamán oborem, na střední jsem biologii ani chemii neměl. Rok jsem se usilovně učil a stejně jsem byl u přijímacích zkoušek na hraně...
Každopádně zapomeň na to, že by ti postačovaly knížečky "Odmaturuj z..." a "Vysokoškolákem už letos". Konkurence je pořád velká a naštěstí to dost uchazečů bere vážně. Takže se zahrabej do Jelínkovy Biologie pro gymnázia, Vacíkova Přehledu středoškolské chemie a Svobodova Přehledu středoškolské fyziky. Jako zdroj tabulek a výčtu taxonů, tedy jako doplňkovou literaturu, bych ti doporučil "Kostky" - tedy Chemie v kostce I a II a Biologie v kostce I a II, jako cvičebnici na chemii pak Příklady k chemii v kostce. Neuškodí ti ani skripta s chemickým názvoslovím, u přijímacích zkoušek se klasicky objevují otázky na komplexní sloučeniny nebo na nakreslení strukturního vzorce aminokyseliny, cukru nebo významného heterocyklu. reagovat zde -
(29.12.2012 11:33:51, jj) jdi do prd.ele. Slováku zasrranej. slováci berou nám místo na koleji, protože si platí školné a přitom bydlí za humny. reagovat zde
-
(06.09.2013 21:47:29, tercap4) Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli jsem někdo absolvoval přípravný kurz na lékařskou fakultu MU a popřípadě, jak vám to pomohlo u přijímaček. Přemýšlím o tom, že bych si kurz zaplatila, ale nejsem z Brna, musela bych dojíždět. Zajímalo by mě, jestli se to i přes to na kurz vyplatí chodit, jestli opravdu pomůže. Díky za názory reagovat zde
Email: tercap4seznamcz -
(09.09.2013 08:38:27, zlata) A u vás na Slovensku nejsou vysoké školy? Pochopte prostě jednou provzdy, ze Slováci nejsou v Česku vitani!!! reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Genetika vs všeobecné lekárstvo - Výběr vysoké školy
- MUNI FF Anglický jazyk a literatura magisterské studium- přijímačky - Přijímačky, přípravné kurzy
- lekarska fakulta - Univerzita Karlova
- lékařská fakulta - Výběr vysoké školy
- VŠE fph vs. Muni ESF vs. UTB Fame - Výběr vysoké školy
- Nmgr. Psychologie Pedf UK x FSS MUNI - Výběr vysoké školy
- Lékařská genetika MUNI - Informace o studiu
- Biofyzika na MUNI - Výběr vysoké školy
- 1. lékařská fakulta, Praha - Přijímačky, přípravné kurzy
- PEF Mendelu vs PF VUT vs ESF Muni - Brno - Výběr vysoké školy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 18.09.2024 19:37:08.