Ahoj, zajímali by mě názory na psychoterapeutický výcvik hned po střední škole. Dnes mi to bylo doporučeno, přišlo mi to jako dobrý nápad, ale jak o tom zjišťuji a slyším názory kamarádů- všichni doporučují spíš VŠ- nejsem si jistá. Kurz stojí poměrně hodně peněz, taky jsem četla, že chci li dělat PT musím mít vš vzdělání. ?? Takže by mi kurz byl v podstatě k ničemu? Nebo mohla bych pracovat třeba se zavislými lidmi ? Někde jsem to myslím četla. Nejsem si jistá jak to přesně bylo. Nad vš hodně přemýšlím, ale vzhledem k tomu, že bych se chtěla osamostatnit- bydlení, práce, peníze- nevím jak bych vše zvládala. Hlavně při práci. Musela bych studovat dálkově.
Zkrátka, nejvíc mě zajímá, jestli má cenu výcvik absolvovat, zaplatit.. Jestli to nebude jen ztráta času, který jsem mohla strávit třeba na vysoký. Najdu li potom práci, která se bude psychoterapie týkat. Nebo udělat si kurz a potom vš, byly by to určitě zkušenosti a škola by pro mě tudíž nemusela být tak těžká.. Nevím jak se rozhodnout??
Děkuji za případné odpovědí, Bára :-)
Email: barakobrovaseznamcz