Ahoj, nenastupujete nekdo od zari na socialni pedagogiku na UTB??
...
12.07.2005 12:57:51, Sanela, zhlédnuto: 1473x, reakcí celkem: 15Reagovat na příspěvek
-
(19.06.2006 18:43:28, barabira) a ty uz víš vysledky? ja jsem tam delala taky prijimacky ale vysledky jeste nejsou?....ale bojim se chtela bych se tam dostat jenze nevim jestli jsem to zvladla... reagovat zde
-
(19.06.2006 20:32:27, shaaarka) ahoyda ja jsem delala prijimacky dneska a taky vubec nevim jak jsem na tom..doufam ze se ty bodiky ukazou na netu co nejdriv!!!! reagovat zde
-
(24.02.2010 21:03:21, eva) Prosím vás, nemáte někdo za sebou přijímačky na soc. pedagogiku v Brně (UTB)? Jaké tam byly otázky ? Uvítám každou radu nebo typ, případně testy z minulých let. A co ten přípravný kurz k přijímačkám, vyplatí se to? Děkuji . Eva
ewitaseznamcz
reagovat zde
Email: ewitaseznamcz
-
-
(21.06.2007 09:57:24, DajkaRajka) Ahoj, já od září nastupuji na soc.pedagogiku na UTB. Ty taky? reagovat zde
-
(19.06.2008 18:11:59, kačka) Ahoj,ja od zari taky nastupuju, ale vubec netusim co me tam ceka, moc jsem na tento obor nechtela, tak jsem mu nevenovala pozornost. Poradite mi nekdo? reagovat zde
Email: katka.bencentrumcz -
(19.06.2008 20:58:04, Janula) Ahoj já taky asi pravděpodobně nastupuju reagovat zde
Email: janula.aseznamcz, ICQ: 285 -
(19.06.2008 21:00:14, Janula) Holky já měla výsledky už v nedělu ránoa mám už i dopis domaaa reagovat zde
-
(19.06.2008 21:43:21, Martina) Ahoj, ja jsem taky dělala příjmačky na UTB dálkové studium sociální pedagogika a vůbec ještě nic mi nepřišlo, zda jsem nebo nejsem přijata, je to nějaké divné když to ostatní už mají domaporaďte reagovat zde
-
(19.06.2008 22:25:06, kačka) To Martina:Ahoj, to bude tim, ze my to mame prezencni a testy jsme delali pres Scio. Neboj taky se dockas reagovat zde
Email: katka.bencentrumcz -
(21.06.2008 11:25:53, Janula) Ale na kombinované studium se dělají testy také přes scio reagovat zde
-
(22.06.2008 20:34:37, kačka) Aha, tak to se omlouvam. Myslela jsem, ze tam jsou testy jine- s necim se mi to poletlo. reagovat zde
-
(23.06.2008 12:05:43, Martina) Ahoj
vím výsledky ze všech škol, kromě UTB, snad na internetu musí už být zveřejněny, napište prosím kde, jedná se o sociálni pedagogiku, děkuji
reagovat zde -
(23.06.2008 18:58:03, Janula) Na prezenční ale i na kombinované studium výsledky už jsou, můj strýc, který se hlásil na kombinované už výsledek ví. Tady http://www.stag.utb.cz/apps/stag/prijimacky/ reagovat zde
-
(05.08.2008 07:40:24, Petra) Ahoj, nastupujete někdo na kombi studium soc. ped? Já se pořád nemůžu rozhodnout, jestli jít na UTB (IMS) nebo UPOL (obor pedagogika)... Kbyby měl někdo nějaké zkušensoti ať z té či oné školy - sem s nimi. Dík. P. reagovat zde
-
-
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 10.10.2024 13:20:23.