Ahoj, mám zájem o kombinované studium na této škole, o obor IT. Může mi někdo napsat svoje hodnocení, svůj názor, své postřehy na tuto školu co by mi pomohlo ve výběru. Díky
Email: elektrokliknicz
Informační technologie názor
Kategorie: Bankovní institut vysoká škola, a.s. - už ne
Zobrazit reakce: od nejnovější - strom chronologicky
27.03.2012 21:43:39, Kalič, zhlédnuto: 1352x, reakcí celkem: 3Reagovat na příspěvek
-
(13.05.2012 21:56:36, Adonis) Končím prvák na Ing. ITaM na BIVS. Jsem sice na denním, ale s dálkařemam máme spousty přednášek. Pokud má někdo nějaké otázky, klidně pište na meil: hotmoto(uzenáč)centrum.cz
:-) reagovat zde
Email: hotmotocentrumcz -
(03.09.2014 20:13:19, x) Nemůžu hodnotit kvalitu výuky, protože jsem tam nestudoval, ale četl jsem několik obhájených diplomek z mého oboru a dojem byl dost rozpačitý - citace převážně z Wikipedie, matematika na úrovni střední školy (v oboru, který na matematice stojí a bez ní padá), vážné faktické chyby, velmi malý vlastní přínos studenta (kdybych chtěl být zlý, tak napíšu, že to obsahem odpovídá zhruba dvěma až třem přednáškám, ale s tím, že to jen klouže po povrchu - kdyby tentýž objem napsal do zkouškové písemky student na ČVUT FIT, tak neprojde). Nepůsobí to dobrým dojmem. Třeba to byly výjimky, které prošly jen náhodou a ostatní práce mají mnohem vyšší úroveň (znám mizerné práce i z jiných škol včetně ČVUT), ale co když ne? reagovat zde
-
(03.09.2014 21:50:00, Inkvizitor) To není náhoda. Kdo soudný by šel studovat IT obor na školu pochybné pověsti, když má k dispozici FIT, FJFI a FEL ČVUT (FIT a FEL i kombinovaně, MFF UK, FIS VŠE a pokud vezmeme v potaz i (velmi pravděpodobně) snazší polo-IT obory, tak FSi ČVUT, FD ČVUT, FCHI VŠCHT, FCHT VŠCHT a PEF ZČU. reagovat zde
Web: http://www.youtube.com/watch?v=WH7vDxz_GPw
-
Podobné příspěvky:
- VSE FIS magisterské studium obor Informační systémy a technologie - Přijímačky, přípravné kurzy
- VŠTE České Budějovice obor Technologie dopravy a přepravy (Kombinované studium) - Informace o studiu
- Názor - Bankovní institut vysoká škola, a.s. - už ne
- VŠE FIS - Informační systémy a technologie - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Technologie a řízení v gastrnomii - Ostatní
- Nazor na HKS - Česká zemědělská univerzita v Praze
- Chemie a technologie potravin - Výběr vysoké školy
- Potravinářská chemie a technologie, VUT v Brně - Výběr vysoké školy
- Vas nazor na starsi studenty - Ostatní
- Informační média a služby - Vysoká škola ekonomická v Praze
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.10.2024 00:19:07.