Ahojky,pořád čekám na vyhazovací dopis po zimním semestru a zatím nic nepřišlo.Četla jsem tu, že někoho vyřadili až 31.8. při kontrole studia, protože si sám nepodal žádost o přerušení,tudíž měl status studenta a nemusel na pracák.Tak jsem se chtěla zeptat, jak to chodí na VSCHT, spíš mi jde o to,kdy by ten dopis tedy měl přijít a jestli je to nějak doporučeně nebo je na něm třeba vyloženě na obálce napsáno "Dopis o ukončení..." nebo tak.Chtěla jsem si jet do Prahy pro formulář,ale zatím není čas a když bych třeba mohla odložit do srpna to řešení pracáku tak bych to nechala být.Díky všem za odpovědi!!
Email: aniyzkaseznamcz
Vyhazov až 31.8.???
Kategorie: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Zobrazit reakce: od nejnovější - strom chronologicky
05.03.2012 09:59:06, Klára, zhlédnuto: 1021x, reakcí celkem: 3Reagovat na příspěvek
-
(02.05.2012 17:35:25, bara) řeším ten samý problém neproblém ve škole jsem od října nebyla, ale pořád nic nedorazilo--- reagovat zde
Email: nixon.jakubcikovagmailcom-
(02.05.2012 18:09:53, Klára) No mě už před týdnem přišel dopi, že mi ukončují studium,takže asi budu muset na pracák:-/ reagovat zde
-
(30.10.2012 21:34:05, vavřenka) ahoj, mam jen dotaz ke Klare z uvodniho prispevku. kdy ti prisel "vyhazovaci" dopis? chci jit jeste na jinou vysokou od rijna 2013, ale nemuzu si dovolit aby me z vscht vylili nejak brzy kvuli alimentum apod. dekuji za odpoved! reagovat zde
Email: monica.hemailcz
-
-
Podobné příspěvky:
- Vyhazov ze školy - kdy se počítají kredity - Česká zemědělská univerzita v Praze
- Vyhazov z VŠ - Informace o studiu
- Bakalářská práce - hrozí mi vyhazov - Západočeská univerzita v Plzni
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 05.11.2024 23:06:57.