Email: monikadrobiszseznamcz, ICQ: 240151660
Privát Ostrava
Ahoj! hledám spolubydlící do nově opraveného bytu! Luxusní byt v centru ostravy! nachází se na sokolské třídě! 3+1.. celková velikost 110m2. Hledám spolehlivé lidi! tak se ozvěte! zatím.. 
-
(30.09.2006 16:14:50, Přemysl Vašut)
Ahoj ,hledám taky bydlení v ov,jsem určitě čistotný a bezproblémový,pracuji v ov.můžu zaslat i foto.můžeš mi napsat jaka by byla asi cena?diky moc a dej mi prosim vědět,spěchá
reagovat zde
Telefon: 420776845317, Email: sutaemailcz -
(30.09.2006 18:59:48, Martin Hasal)
Cau Moni, celkem zvazuji tvoji nabidku, jelikoz nejsem nespolehlivy a ze sortou stejnych lidi muze byt pohodove bydleni. Jen zadam o upresneni ceny, poctu ubytovanych lidi ? popř. nejaky kontakt na tebe.
reagovat zde
Email: m3divhemailcz, ICQ: 309147478 -
(30.09.2006 20:45:42, Martin Litera)
Ahojík :-) taky taky hledám nějaké bydlení v Ostravě a nic nemůžu sehnat. Tvoje nabídka je moc fajn,pokud máš ještě místo, tak se mi pls co nejdříve ozvi. Studuji na VŠB,nekuřák,bezproblémový. Díkas, Marťas ;-)
reagovat zde
Telefon: 420737761639, Email: martinelliseznamcz -
(02.10.2006 11:46:16, Marian)
Cusik. Bydleni by se mi taky siklo
Jsem bezkonfliktni clovek, mam rad celkem klid, ale nemusi byt porad
. Jsem ve 4. ročniku na EKF, mladsim studujicim kolegum rad poradim popr.predam nejake materialy ke studiu..... Blizsi info. o bydleni taky rad privitam, dik!
reagovat zde
Telefon: 420776808085, Email: ciernikcentrumcz, ICQ: 255122052 -
(06.09.2010 13:40:34, Barbora)
Ahoj, napsala bys mi prosimtě víc informací ohledně počtu spolubydlících a ceně?A bude k dispozici internet?
Díky moc Bára
reagovat zde
Email: stenclova.baraseznamcz
Podobné příspěvky:
- Privát Ostrava - Ubytování a stravování
- privát v Karviné - Ubytování a stravování
- Spolubydlení Ostrava - Lékařská fakulta - Ubytování a stravování
- studentský privát Ostrava - Ubytování a stravování
- Privát-spolubydlící - Ostatní
- Pronájem pokoje v bytě 2+1, Ostrava-centrum - Ubytování a stravování
- Ostrava - Poruba, 2 volná místa - Ubytování a stravování
- Privát Pardubice - Univerzita Pardubice
- Prvák shání privát v Olomouci - Ubytování a stravování
- Privát Olomouc - Ubytování a stravování
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 08.04.2026 10:40:36.