Dobrý den,
kdo mi prosím poradí, kde studovat nějaký obor zaměřený na angličtinu - anglistika, učitelství AJ, AJ a literatura, překladatelství apod. ale musí to být kombinovaná forma studia a navazující magisterský obor. Letos končím Bc. studium obor AJ a chci si ještě doplnit vzdělání bez toho, aniž bych musela do školy denně docházet. Ještě podotýkám, že bych upřednostnila města jako Plzeň, Hradec, Pardubice atd. vzhledem k tomu, že bydlím v Praze, takže ne Olomouc, Ostrava atd. Budu ráda, pokud mi někdo nějakou školu poradí, hledala jsem všude na internetu a veškeré obory v okolí jsou prezenční. Díky. Lucie
Email: 2Cmaskovaseznamcz
Jaký obor AJ kombinovaně, nav. mag.?
23.09.2011 17:45:32, Lucie, zhlédnuto: 299x, reakcí celkem: 1Reagovat na příspěvek
-
(24.09.2011 14:37:01, cassydissy) ahoj,
mám stejný problém, vím jenom, že v Brně otevírají nástavbový magisterský kombinovaně, kde jsi studovala Bc? reagovat zde
Email: lenka.novotna.dcgmailcom
Podobné příspěvky:
- historie ff uk kombinovaně - rozvrh - Informace o studiu
- managment, marketing - kombinovaně? - Ostatní
- Výběr VŠ kombinované studium - Výběr vysoké školy
- VŠCHT - obor Biochemie a biotechnologie a Syntéza a výroba léčiv- jaký si vybrat ? - Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
- VŠE (a jiná ekonomie) - jaký obor? - Výběr vysoké školy
- Kombinované studium FSS - Masarykova univerzita
- Kombinované studium grafiského designu na VŠ - Informace o studiu
- jaký obor?? - Výběr vysoké školy
- Kombinované a distanční studiium - Ostatní
- jaký obor - Výběr vysoké školy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 10.10.2024 13:20:23.