(15.08.2011 11:41:18, Michaela)
Ahoj,
právě jsem skončila prvák na Akcentu a musím říct, že jsem spokojená. Bála jsem se, že to bude fungovat tak, že si to zaplatíš a pak tě nechají jen tak proplout, ale tak to díkybohu není. Je tam spoustu kvalitních učitelů, tedy i kvalitních předmětů. Můžeš si vybrat z pár volitelných předmětů, každý semestr jiných, a některé jsou i v angličtině, což je super. Angličtina pak jako taková je na hodně dobré úrovni, třikrát do týdne, učitelé se střídají, takže v úterý můžeš mít Češku, ve středu Američana a ve čtvrtek Britku

Co se týká náročnosti - časová náročnost, když si nedáš hromadu dobrovolných předmětů, tak je to v pohodě a co se týká náročnosti vůbec, některé předměty jsou složitější (v 1. semestru třeba Fonetika celá v angličtině), některé lehčí, obecně se to ale dá v pohodě zvládnout, pokud nejsi lajdák

Co tím chci říct je to, že to není asi tak náročný jako Karlovka, ale zase to není ulejvárna úplná. Asi tak. Když budeš mít další dotazy, ozvi se mi radši na mail, tady jsem poprvé. Tak zatím
reagovat zde
Email:
MichaelaNovakemailcz