Ahoj, jdu na tuto školu na upravené studium pro absolventy VOŠ - cestovní ruch - prezenčně.
Vím, že se učí jen 3dny v týdnu (po-st), ale zajímalo by mě, jak dlouho do noci se učí, vím že je to podle rozvrhu a je různý, ale zda mám počítat s tím, že tam budu třeba až do 21hod. nebo jsou poslední přednášky tak do osmi. Díky moc
Email: bublik19seznamcz
CRV pro VOŠ
Kategorie: Vysoká škola obchodní v Praze, o.p.s.
Zobrazit reakce: od nejnovější - strom chronologicky
24.07.2011 19:29:24, Iveta, zhlédnuto: 1648x, reakcí celkem: 9Reagovat na příspěvek
-
(24.07.2011 20:39:37, Radka) Já jdu také na tuhle školu (ale kombinovaně).
My máme délku výuky na webu.
Koukni, určitě to tam budete mít také, aspoň orientačně určitě
Pro představu jak to máme my:
Pá 16,45 - 20,00
SO 8,30 - 19,00
reagovat zde-
(24.07.2011 20:58:27, Iveta) Jj to jo, ale ty jdeš kombinově, prezenčně je to sice Po-St, ale čas tam není. To asi až každýmu udělají rozvrh. Ale děkuji za reakci. reagovat zde
Email: bublik19seznamcz -
(05.09.2011 22:01:00, Jan) Ahoj, co se toho kombinovaného studia týče, můžeš to prosím rozvést? Rozvrh, který si uvedla, je takto dvakrát do měsíce? Vždy v Pá+So? Nebo je to jen Pá a za dva týdny So? Díky. reagovat zde
-
(21.08.2012 15:30:31, kiki) ahojte, chtěla bych tento obor pro VOS kombinovane zkusit letos, studujete tam tedy? a jsou to tedy 2 dny v týdnu? reagovat zde
-
-
-
(04.09.2012 16:36:25, Michaela) Ahoj,
mě by zajímalo jak těžká je angličtina na této škole.
Děkuju.o) reagovat zde
Email: pospisilovamichgmailcom-
(19.09.2012 18:22:23, Iveta) Ahoj, já už mám po této škole a pro začátek můžu říct, že to zas tak těžký nebylo, i když hodně záleží na jaké profesory člověk narazí. Ty se ptáš hlavně na anglinu - tak pokud ji máš jako první (hlavní) jazyk, tak v zimním semestru je to zaměřený hlavně na ekonomickou angličtinu, která je docela těžká, pokud jsi ji nikdy neměla + do toho je pár lekcí s tématikou cestovního ruchu - hlavně odborná terminologie - ale radím - chce se to učit slovíčka z těch lekcí postupně, já to nechala až najednou přes Vánoce a docela jsem se zapotila :-D Jinak v tom zimním semestru máš pouze zápočet, kde musíš napsat test - ale je různý podle vyučujících, ale je na ně dost možností, někdo opravy psal až v letním. Já měla v zimním Míškovou a ta je docela drsná, mluví hrozně potichu a chce vše podle odborné terminologie, jiná slovíčka neuznává, ale dá se to zvládnout. V letním semestru jsem měla starší paní (Šatavová) a ta byla super, dá se s ní mluvit a není tak přísná. A státnice z angliny? opět hodně záleží na zkoušejícím a přísedícím a samozřejmě na otázce, kterou si vytáhneš. Moc jsem ti asi neporadila, ale aspoň něco :-)) Kdyby jsi měla ještě nějaké otázky, tak klidně napiš (nebo někdo další), případně můžu poskytnout i nějaké učebnice za výhodnou cenu, případně i nějaké materiály na CD. reagovat zde
-
(15.12.2013 19:13:16, Daniel) Ahoj, četl jsem tvůj příspěvek a vzhledem k tomu že jsi studovala CRV na VŠO tak bych se tě chtěl zeptat jak těžká je tato škola a tento obor + jaká je cca úspěšnost dokončení studia, popřípadě které předměty/kantoři jsou ti nejtěžší, zejména bych se chtěl zeptat na profesora Hrádelku(pokud si ho měla) reagovat zde
Email: wyngradeseznamcz -
(16.09.2014 16:19:13, Monča) Ahoj prodáváš nějaké materiály z VŠO pro obor cestovní ruch pro absolventy Voš? reagovat zde
Email: moncisek18seznamcz
-
-
-
(25.10.2012 10:56:35, Klára) Ahoj prodám veškeré materiály pro CRV na DVD 200Kč - testy, poznámky, materiály a skripta v el. podobě. V případě zájmu pište na holeckova-klaraseznamcz reagovat zde
Email: holeckova-klaraseznamcz
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 09.09.2024 17:01:29.