Zdravím Vás,
dneska jsem dělal přijímací zkoušky na FSE - UJEP(ks) a zajímalo by mně, jak se tak pohybují minimální počty bodů pro přijetí. Měl jsem 75, a prý by to mělo stačit. Tak nevím.
Má někdo zkušenosti nebo ví o někom?
Email: qdickcentrumcz
FSE - UJEP potřebné body k přijetí(odhadem)
06.06.2011 15:28:11, Lojzimír, zhlédnuto: 2395x, reakcí celkem: 13Reagovat na příspěvek
-
-
(08.06.2011 16:34:40, Lojzimír) No, přijde mi, že takhle tajný dělají jen na téhle škole... reagovat zde
Email: qdickcentrumcz-
(08.06.2011 19:46:06, :-)) No u některých oborů to mají rozepsané, jaký byl nevyšší a průměrný počet dosažených bodů v jednotlivých testech v loňském roce.. U socky to ale neuváděj :-(.. Já nechci čekat téměř tři týdny, jak se nějaká komise rozhodne!! :-D reagovat zde
-
(09.06.2011 21:17:51, Lojzimír) Tohle jsem našel i u socky, ale tak nějak to pořád neříká to nejpostatnější... reagovat zde
Email: qdickcentrumcz-
(10.06.2011 07:41:44, :-)) I u socky? V tom přehledu výsledků to není.. A nebo jsem slepá :-).. I když ono je to stějně asi jedno.. reagovat zde
-
(14.06.2011 23:05:44, karel) Také jsem to nenašel. Mám 61 bodů, tak se modlím. Loni prý stačilo 42 bodů. reagovat zde
Email: frjtseznamcz-
(15.06.2011 12:51:20, :-)) Jenom 42 bodů??? Tak to asi nebylo z obou testů, nebo ano?!? reagovat zde
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
(29.06.2011 21:49:59, Lojzimír) Tak jen pro informaci pro lidi pro příští rok - 75 bodů stačilo jak na obchod a marketing KS, tak na Podnikovou ekonomiku a management KS ..
Jsem přijat, tak mám docela radost...Snad se nás tu sejde více... reagovat zde
Email: qdickcentrumcz -
-
(12.07.2011 16:01:49, Já ne) OBCHOD A MARKETING - kombinované má nově profil na spoluzaci.cz , tak se tam nezapomeňte přidat... reagovat zde
Podobné příspěvky:
- Přijetí na UJEP - FSE 2011 - Přijímačky, přípravné kurzy
- UJEP - Přijímačky, přípravné kurzy
- FIS VŠE - body - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Body pro přijetí na Mendelovu univerzitu - Mendelova univerzita v Brně
- Šance na přijetí Ostravská univerzita - Pdf - Přijímačky, přípravné kurzy
- Šance na přijetí na JU - Přijímačky, přípravné kurzy
- Body pro přijetí na Policejní akademii?? - Policejní akademie České republiky
- UJEP FSE - socialni prace - prijmacky - body - Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem
- Šance na přijetí na nMgr. VŠCHT z biologického Bc. na UK - Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
- body za maturitni vysvedceni FSV - Ostatní
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 05.11.2024 23:06:57.