Ahojda, jsem vyučená kadeřnice, snad ted zvládnu i maturitu na nástavbě, ale je to sama ekonomika učto a podobně a to mě moc nebere. Myslím že mám docela talent na kreslení,estetika mi taky není cizí a učení mi docela taky jde.Ráda bych na nějakou vysokou uměleckou ale bohužel nemám ani paru co po mě můžou chtít na přijímačkách. a co ty školy obnášejí. co by rádi viděli jako domácí práce a co na talentovkách.ráda bych si na tohle téma pokecala s někým na icq, ale i za jakoukkoliv odpověd děkuju
Email: misha.vondracentrumcz, ICQ: 338090474
chci někam, ale kam?
18.09.2006 13:43:38, Míša, zhlédnuto: 257x, reakcí celkem: 1Reagovat na příspěvek
-
(25.05.2007 16:01:13, janča) ahojda příští rok dělám přijímačky na kadeřnici a nevím co to obnáší nenašel by se tu nějaký dobrovolník pište na E-mail díky reagovat zde
Telefon: 420721245910, Email: pupinenkacentrumcz
Podobné příspěvky:
- Kde si dodělat magistra, když Bc mě nenadchl a chci změnit obor? - Výběr vysoké školy
- Dis. sestřička - chci Bc. - Výběr vysoké školy
- Vyhodili mě z vs, práce a nebo brigáda, když chci znova studovat - Ostatní
- Chci studovat při práci, ale je mi 30 let :-) - Výběr vysoké školy
- Chci toho dělat tolik...... - Výběr vysoké školy
- Chci jít na jinou VŠ a vykašlat se na jarní semestr..jak to udělat "hladce" :) - Informace o studiu
- Poradte prosím,chci studovat ale... - Informace o studiu
- Chci učit NJ na střední - Výběr vysoké školy
- Co studovat, když chci být organizátorem? - Výběr vysoké školy
- chci studovat dálkově - Informace o studiu
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 03.10.2024 16:35:07.