Ahoj! Je tady nějaká holka která hledá privát v Olomouci? Jsme dvě studentky které hledají spolubydlící do pokoje v bytě 2+1 na Dolním náměstí..ozvěte se na
Telefon: 420607916884, Email: k.bergovacentrumcz
Hledám spolubydlící- Olomouc
29.08.2006 16:40:37, Klárik, zhlédnuto: 338x, reakcí celkem: 5Reagovat na příspěvek
-
(01.09.2006 17:02:00, Adéla) Ahojky! Je to pořád aktuální? kdyžtak kolik je nájem? díky reagovat zde
(01.09.2006 18:13:40, Venda) Ahojky,kdyby jste jeste nekoho hledali ,mam zajem...(najem do 2000)DIKY reagovat zde
Email: wendamseznamcz -
(02.09.2006 14:56:05, Petra) ahoj, mám fakt obrovskej zájem! nedostala jsem totiž kolej... a to jen kvůli administrativnímu omylu. Dostala jsem totiž na 2 obory. Když jsem jim napsala, že na ten druhej nepůjdu, tak nějak zapomněli, že jdu na ten první a zapomněli moji žádost o kolej zaevidovat- smůla. nejhorší je, že jim to je jedno- takže jsem bezdomovec. jsem až z Mladé Boleslavi tj. 115 bodů na základě toho jejich vymakanýho počítačovýho systému... no, jo administrativní chyby a studenti aby spali na lavičce v parku
petra
reagovat zde
Telefon: 732553357, Email: charlieangelcentrumcz -
(06.09.2006 14:23:14, Lenka) Ahoj,pokud nabídka stále platí,tak mi prosím napište!Děkuju reagovat zde
Telefon: 420776853402, Email: ltvrdonovaseznamcz, ICQ: 227798116 -
(07.09.2006 16:28:42, Jitka) Ahoj! Chapu, ze pisu trochu pozde, ale je to misto jeste volne? Jestli ano, tak bych o nej mela zajem!Preju pekny den! reagovat zde
Email: jitka.ondrackovaquickcz
Podobné příspěvky:
- Hledám spolubydlící do pokoje - Olomouc - Ubytování a stravování
- hledam spolubydlici - olomouc - Ubytování a stravování
- Hledáme spolubydlící - Univerzita Palackého v Olomouci
- Hledám privát Ostravě - Ubytování a stravování
- !!!HLEDÁM spolubydlící do Zlína!!! - Ubytování a stravování
- hleda se spolubydlici olomouc - Ubytování a stravování
- Hledame spolubydlici ! - Ostatní
- Hledáme spolubydlící v Praze:) - Ubytování a stravování
- Hledáme spolubydlící do Prahy:) - Ostatní
- Hledáme 2 spolubydlící, Praha 6 - Ubytování a stravování
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.10.2024 00:19:07.