Tak podívejte se....mám 30+30 bodů a docela mě to štve, protože 65 by byla jistota, ale takhle jsem už několikrát slyšel, že třeba loni brali za těch 65, takže s tou šedesátkou fakt nevim. Je tu někdo další kdo by se pochlubil s bodama?
Email: marek.sniperseznamcz
výsledky PAA magisterský
30.06.2010 11:15:51, MMM, zhlédnuto: 1265x, reakcí celkem: 13Reagovat na příspěvek
-
(30.06.2010 12:10:20, Widmore) Zdravim. Tak ja mam presne tech 65bodu a jako vubec nevim, co si o tom mam myslet. Stve me, ze tam rozhodnuti bude zverejneny az 25. cervence. Ale tvuj prispevek mi dava nadeji... Jak to, ze to vis tak najisto, ze 65bodu uz je v klidu? Jsou nekde zverejneny bodovy hranice nebo kde cerpas informace?? reagovat zde
-
(30.06.2010 12:26:03, MMM) jasně že to nemám nejvíc ofiko,ale docela od solidních lidí a vlastních zkušeností vim,že nikdy snad nikde ani nechtěli víc....a když se tady mrkneš na diskusi do minulosti,tak to tam taky někdo potvrzuje reagovat zde
-
-
(30.06.2010 12:39:29, Widmore) JJ asi to tak bude. Mimo jine to potvzuje i presne rok stary prispevek, ktery jsem tady nasel:
PROVOZ a EKONOMIKA - pr. i kmb.: alespoň 45 b. a ( 20 a 15-kv. metody )
ECONOMICS and MANAGEMENT - pr. - alespoň 70 a ( 25 a 25 )
EVROPSKÁ AGRÁRNÍ DIPLOMACIE - pr. - alespoň 50 a ( 20 a 20)
INFORMATIKA - pr. i kmb. - alespoň 45 a ( 20 a 20 )
INFORMATICS - pr. - alespoň 55 a ( 20 a 20 )
obory PODNIKÁNÍ A ADMINISTRATIA, VEŘEJNÁ SPRÁVA A REGIONÁLNÍ ROZVOJ, HOSPODÁŘSKÁ A KULTURNÍ STUDIA alespoň 60 bodů a ( 20 a 20 ) - pro prezenční i kombinovanou formu.
SYSTÉMOVÉ INŽENÝRSTVÍ - pr. alespoň 45 a ( 20 a 20 )
Tak kdyz to takhle platilo loni, doufejme, ze i letos... Jo a ted jsem koukal na stranky pefky a blika jim tam ramecek s terminem zasedani hlavni prijimaci komise 1. 7. 2010... Tak ze by to bylo potvrzene uz od zitrka?? reagovat zde-
(30.06.2010 20:32:54, MMM) dneska odpo byly vyvěšený výsledky PAA a docela šok, víc jak půlka lidí přes 60 bodů...hlavně 62,5-67,5 ...na PAE měli lidi daleko míň...vůbec z toho nemám dobrej pocit a pomalu bych tu hranici viděl spíš na 62,5. Asi se rozhodne podle toho kolik lidí se nedostavilo reagovat zde
Email: marek.sniperseznamcz
-
-
(01.07.2010 08:48:05, Vali) Dnes jsem dostal informaci ze studijního, že komise zasedá dnes odpoledne a výsledky budou na netu (prijimacky.czu.cz) zitra , tak snad to klapne reagovat zde
-
(01.07.2010 18:50:46, Widmore) Tak uz jsou k dispozici body... A v podstate se to od lonska temer nezmenilo, snad az na jeden obor.. ale na PAA berou od 60 (15+15).. takze se to vlastne asi kapanek zjemnilo... reagovat zde
-
(01.07.2010 18:58:46, MMM) opravdu za 60?můžeme tomu věřit?Spadl by mi kámen ze srdce a stejně jako na bakaláře by mi stačilo přesně těch 60....tak zejtra se to uplně definitivne rozlouskne reagovat zde
Email: marek.sniperseznamcz -
-
(01.07.2010 19:41:17, Marťa) to bych byla šťastná jako blecha.. co prosím znamená těch 15 + 15 v závorce??? reagovat zde
Email: yuyaxseznamcz-
(01.07.2010 19:59:53, Widmore) Ze z kazdeho z tech jednotlivých testu, ekonomie + zaklady podnikani, si musela ziskat min. 15 bodu, aby si slozila prijimaci zkousku... reagovat zde
-
(15.05.2011 16:03:11, kalikali) TO je ***ost ne? když musí mít 60 bodů a každá otázka je za 2 body, tak musí udělat 15 otázek z každého... spíš 15 otázek místo 15 bodů ne? reagovat zde
-
(17.05.2011 08:45:13, Tom) Ne, 60 celkem A ZAROVEN alespon 15 z kazde casti.
Aby neprosel nekdo kdo ziska 55 z jedne a jen 5 z druhe. reagovat zde
-
-
-
-
-
(07.06.2012 15:38:21, Ivet) Ahoj,
letos dělám přijímačky na PAA magisterský. Můžu se zeptat, kolik ste loni měli otázek z každého předmětu? a popřípadě, jsou testy shodné s nějakýma otázkama co jsou vyvěšené na stránkách čzu? nebo by bylo nejlepší jestli nemáte nějaký testy z loňska :-) nevím jestli se na to mám nějak učit nebo ne :-) Děkuju moc reagovat zde
Email: dvorakovaivetacentrumcz
Podobné příspěvky:
- CZU - RIZENI A PROVOZ MYSLIVOSTI - VYSLEDKY PRIJIM - Ostatní
- PaA, PaE - magisterský - Česká zemědělská univerzita v Praze
- Odvolání- výsledky - Česká zemědělská univerzita v Praze
- Výsledky přijímacího řízení ve vestibulu - Česká zemědělská univerzita v Praze
- psychologie-výsledky - Ostatní
- Výsledky VŠE - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Fakulta managementu - magisterský - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Přijímačky - mediální studia (magisterský navazující) - Metropolitní Univerzita Praha, o.p.s.
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 03.12.2024 06:15:04.