Ahoj, chtěla bych se zeptat jak je to s přijetím na všo? Zatím mám u přihlášky napsáno přijata na studijní ddělení. Kdy mi dají vědět? A ještě mám dotaz, je lepší VŠO tent obor neb UJAK management CR?
Přede děkuji za odpověď
Email: Keta.sseznamcz
Jak s přijetím na VŠO obor cestovní ruch?
Kategorie: Vysoká škola obchodní v Praze, o.p.s.
Zobrazit reakce: od nejnovější - strom chronologicky
28.06.2010 11:59:42, aréta, zhlédnuto: 2367x, reakcí celkem: 7Reagovat na příspěvek
-
(29.06.2010 12:13:22, Lucy) Jj to znamená, že jsi přijata. VŠO je rozhodně lepší než UJAK, Ujak je vyhlášená dávačka, navic ten obor tam funguje asi jen 3 roky což je málo..všo je celá zaměřená na cestovní ruch. Letos jsem dodělala Bc. a i když ta škola má občas své mouchy není to dávačka a když budeš chtít tak si hodně odneseš ( ale to je asi tak na každý škole) reagovat zde
-
(01.07.2010 13:46:49, Markéta) Super tak to jsem ráda, děkuji za rady a ještě se chci zeptat- to mi pošlou dopis? nebo co te´d bude, mám na netu napsané to přijetí na studijní oddělení docela dlouho. Na internetu píšou že obratem zašlou dopis s rozhodnutím, ale ještě nic nedošlo. reagovat zde
Email: Keta.sseznamcz
-
-
(01.07.2010 20:43:40, lucy) oni to pošlou dopis o přijeti spolu se smlouvou a až zaplatíš školný tak budeš pak mít jistotu že jsi přijata reagovat zde
-
(07.07.2010 11:59:27, Markéta) aha a školné se platí až dorazí dopis teda jo? protože na netu mají, že se musí zaplatit do 15.7. a dopis zatím nikde reagovat zde
Email: Keta.sseznamcz-
(24.07.2011 20:42:25, Radka) Já jsem se na to ptala a řekli mi, že se to má zaplatit do 15ti dnů od obdržení toho dopisu
Letos to tak tak stihli odeslat... Dopis mi přišel přesně patnáctého. reagovat zde
-
-
(26.07.2012 18:13:24, Edita) Chci se zeptat, přišel mi dopis s rozhodnutím o přijetí, následně jsem zaplatila školné zimního semestru, odeslala jsem podepsané smlouvy, ale dál se mi nikdo neozval.. ani dopis, ani mail. Je to tak v pořádku, nebo vám ještě přišlo nějaké potvrzení? Děkuju:-) reagovat zde
Email: edita.matejovskaseznamcz-
(29.08.2012 18:59:40, Tereza) Jsem na tom úplně stejně . Taky mi žádné potvrzení nepřišlo, takže počítám s tím, že je vše ok (snad).. reagovat zde
Email: HorakovaTeriseznamcz
-
-
Podobné příspěvky:
- Turismus, cestovní ruch - Výběr vysoké školy
- VŠE - Cestovní ruch - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Rady pro budouciho prvaka na Pdf (Cizi jazyky pro cestovni ruch) - Univerzita Hradec Králové
- VŠO Cestovní ruch - jazyky - Informace o studiu
- kam na cestovni ruch? - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Vaše zkušenosti se studiem -obor cestovní ruch - Vysoká škola obchodní v Praze, o.p.s.
- Farmacie, VŠE - Multimédia v ekonomické praxi nebo Cestovní ruch ??? - Výběr vysoké školy
- VŠPJ NEBO JČU? OBOR CESTOVNÍ RUCH - Vysoká škola polytechnická Jihlava
- UHK, MUNI, VSE cestovni ruch + FPH - Výběr vysoké školy
- Přijímačky na FMV VŠE - cestovní ruch - Přijímačky, přípravné kurzy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 09.12.2024 16:53:11.