Ahoj, dostala jsem se na dvě školy a nevím jak se rozhodnout.
Slezská uni. Veřejná správa a regionální politika nebo Ostravská uni. Andragogika?
Hlavně mě zajímá, co má lepší uplatnění.
Díky
SLU X OSU

-
(08.10.2010 08:01:26, Petr) No koukám, že už ti to teď asi moc nepomůže..... ale i přesto: rozhodně bych volil Ostravu a to hned ze tri duvodu.
1. Ostravská má o něco málo lepší jméno
2. Opava je dost specifická nejen jako škola ale jako město a lidi v něm (pokud jsi z většího města Ostrava, Brno, Praha,... tak jejich myšlení a názorům nejspíš moc rozumět nebudeš)
3.Andragogika je teď dost v kurzu a i jako absolvent najdeš poměrně lehce práci v personalistice (alespoň v Praze rozhodně)
reagovat zde -
(08.10.2010 11:49:01, Anne) Ostravská univerzita? Tak o té skoro nikdo neví... 99% si pod ostravskou představí Báňu a to je jiná škola... Navíc Slezská možná nemá zatím nijaké extra jméno, ale stále v povědomí roste a myslím, že v učení dost naučí, není to škola, kde dostaneš 6 předmětů na semetr a si v klidu. Tady je předmětů víc a tím dostaneš i větší záběr co se týče oboru. Ale je to pouze můj subjektivní názor, já jsem se školou spokojená, i když je hodně těžká
reagovat zde
-
(08.10.2010 16:55:17, Petr) Sám mám na SLU vystudován Bc a na navazující jsem šel studovat jinam právě díky velmi špatné úrovni výuky.... Asi to je skutečně hodně subjektivní.... reagovat zde
-
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 30.11.2023 17:05:08.