Zdravím všechny, momentálně jsem se dozvěděla, že jsem nebyla přijata na FHS UK v Praze.
Prosím o pomoc všechny, kteří jsou na škole, která vyhlašuje 2. kola přijímaček. Byla bych ráda za státní VŠ v Praze, pokud možno kombinované studium. Obor pokud možno se zaměřením na biologii, chemii, matiku, ale i filozofii, či mediální studia. Díky moc všem za odpovědi a rady. Držím Vám palce, ať se Vám daří!
Díky Romana
Email: ronyycentrumcz
2. kola přijímacích zkoušek
17.05.2010 15:05:18, Romana, zhlédnuto: 4291x, reakcí celkem: 6Reagovat na příspěvek
-
(12.06.2010 22:19:31, Elis) Ahoj Romano.
Je mi líto, že to nevyšlo. Ohledně druhého kola, je nyní celkem brzo. Většinou se první informace o druhých kolech objevují na konci června a pak v průběhu července a srpna (občas ještě září). Ideální je sledovat stránky fakult, kam by jsi se chtěla dostat, nebo alespoň sledovat i různé školy, ale chápu, že prvotní je asi Praha. Takže vhledem k oborů, co píšeš, tak asi přírodovědecká fak., pedagogická fakulta, filozofická fakulta (ale ta většinou naplní vše v prvních kolech) a dále mě ještě napadá FHS a sociálních studií, vše na UK a nevím, jestli druhé kolo nepořádá i ČZU.
I zde na serveru se v průběhu prázdnin objevuje seznam fakult, včetně oborů, kde se pořádají druhá kola.
Asi jediná rada je sledovat a sledovat. Kromě toho můžeš využít čas k dohnání toho, kde v prvním kole byly mezery. Mnoho úspěchu. reagovat zde
Email: eliskasommerovaatlascz-
(21.06.2010 01:45:57, Romana) Ahoj Elí :-),
díky moc za tvůj příspěvek, díky za doporučené fakulty, co se týče mnou vybraného studia... Určitě budu sledovat vybrané školičky, jelikož se mi líbí tvé vybrané... :-)
Přeju moc moc úspěchů ve škole i v životě....
Romana
reagovat zde
Email: ronyycentrumcz-
(21.06.2010 09:57:59, Elis) Ahoj Romano.
Jinak ohledně přehledu škol, které pořádají druhá kola. Zde se ukazuje výhoda společného bydlení pro studenty z různých škol. Zde se člověk hodně od ostatních spolubydlících dozví. Škoda, že mi to za pár dní končí. Tak hledám bydlení v Praze. Snad se mi něco podaří.
Poslala jsem Ti na mail nějaké informace ohledně 2. kol přijímaček.
Eliška reagovat zde
Email: eliskasommerovaatlascz-
(02.07.2010 23:19:33, Hana Hanyšová) Ahojky..:-)))
Chtěla jsem se zeptat.. Nevíte, kde budou vypisovat 2. kola přijímaček v oborech jako je třeba pedagogika, vychovatelství..nebo něčem, kde by nevadilo, že mám bakaláře z pedagogiky volného času?? Není třeba někde nějaký seznámek škol?? Kdyby náhodou někdo něco objevil a měl náladu, chuť a časík.. Písněte na mailík.. Uvítám každou informaci..
Moc děkuju..:-)))) reagovat zde
Email: 01.nikiseznamcz -
-
-
-
-
(22.06.2012 10:59:13, Lucka) Přeji Všem krásný den.
Bohužel patřím také mezi ty, kteří se nedostali na vysokou.
Hlásila jsem se do Hradce Králové na obor "Výchovná práce ve speciálních zařízeních."
Chtěla bych poprosit o to, kdyby někdo věděl o 2. kole na vysokou, nejlépe pedagogickou.
Mám zájem o obory týkající se výchovy dětí v dětských domovech, diagnostických ústavech nebo výchovných ústavech, ale také předškolní výchovu nebo práci s dětmi s nějakým postižením.
Moc děkuji za případnou pomoc a také přeji Všem, co neměli to štěstí, aby se dostali na nějakou tu školu.
Lucka reagovat zde
Email: morcebseznamcz, ICQ: 407394581
Podobné příspěvky:
- Správné odpovědi z přijímacích zkoušek na PF UK - Přijímačky, přípravné kurzy
- Otázky z přijímacích zkoušek 2016 - Policejní akademie České republiky
- DRUHÁ KOLA PŘIJÍMACÍCH ZKOUŠEK - Přijímačky, přípravné kurzy
- 2.kolo příjímacích zkoušek - Přijímačky, přípravné kurzy
- Přestup a uznaní zkoušek na jinou VŠ - Informace o studiu
- politologie, 2. kolo přijímacích zkoušek - Univerzita Karlova
- Je uz nekde vypsano 2. kolo prijimacich zkousek, nevite, prosim? - Ostatní
- 2.kola prijimacek - Ostatní
- Náhradní termín příjímacích zkoušek - jak?? - Ostatní
- náhradní termíny přijímacích zkoušek na fsv - Přijímačky, přípravné kurzy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.09.2024 09:58:48.