ahoj, chtěla jsem se zeptat jestli se někdo nerozmýšlel mezi VŠE podnikohospodářskou a MENDELU Provozně ekonomickou fakultou?
VŠE vs MENDELU
21.02.2010 14:17:57, Hannah, zhlédnuto: 1567x, reakcí celkem: 4Reagovat na příspěvek
-
(09.03.2010 14:02:25, me) já jsem se na obě školy hlásila minulý rok a nakonec jsem se teda rozhodla pro VŠE...nechci nijak znehodnocovat úroveň Mendlovky,ale VŠE je rozhodně prestižnější škola...ale taky je o hodně náročnější než Mendlovka...první dva semestry jsou dost těžké (alespoň pro mě) reagovat zde
-
(10.03.2010 17:41:01, petr) Simte z ceho soudis ze je hodne narocnejis? O tom bych si opravdu dovolil silne pochybovat reagovat zde
-
(28.04.2010 08:57:30, pefkar) jsem na PEFce ve druháku, obor manažersko-ekonomický. obecně je PEF určitě težší VŠE. soudím z vlastní zkušenosti porovnání jak se nadřeme my o zkouškovém, jak na vše. zkoušky u nás jsou cca 6 týdnů úsilovné práce. zkoušky na VŠE jsou stylem jeden den hospoda, druhý den kocovina, třetí den odevzdám projekt a mám splněnej předmět. když mi někdo pošle variantu zkouškové písemky, většinou žasnu. zkouška, co mi posílal kamarád z podnikohospodářské fakulty z mikroekonomie, se u nás dávala jako lehčí varianta zápočtu. může si takhle prskat z vše kdo chce, ale je to tak. nejeden kamarád z vše měl zkoušky prakticky hotové už před Vánocemi (zs 09/10). a nejedná se jen o lidi z mého okolí. ale i spolužáci ze střední mých spolužáků z PEF. přitom se nejedná o žádné bedny. normálni lidé z masa a kostí, kteří měli srovnatelné výkony na střední škole jako průměrná většina středoškoláků. na druhou stranu se nedá VŠE upřít to, že zde neprobíhá zbytečné vyhlazování. některé předměty u nás jsou stavěné vyloženě na eliminaci počtu studentů. tohle na VŠE neprobíhá reagovat zde
-
(29.04.2010 01:54:40, Dana) také by mě zajímalo dle čeho soudíš že je náročnější, sama píšeš že ses rozhodla pro VŠE, takže by mě docela zajímala TVÁ OSOBNÍ zkušenost s úrovní a výukou na MENDELU...to že je VŠE prestižnější/známější nepopírám reagovat zde
-
Podobné příspěvky:
- VŠE vs MENDELU - Výběr vysoké školy
- Kombinované obory na Mendelu - Mendelova univerzita v Brně
- MENDELU x VUT x ČZU ekonomické obory - Výběr vysoké školy
- PEF Mendelu vs PF VUT vs ESF Muni - Brno - Výběr vysoké školy
- Mendelu - Provoz techniky - Mendelova univerzita v Brně
- PEF MENDELU vs. FP VUT (Informatika) - Výběr vysoké školy
- Nábytek na MENDELU-percentil - Mendelova univerzita v Brně
- ESF MUNI vs. PEF MENDELU (Finance) - Výběr vysoké školy
- MENDELU vs. VUT - Mendelova univerzita v Brně
- Studium ekonomky na MUNI, MENDELU nebo VUT? - Výběr vysoké školy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 15.09.2024 09:58:48.