Ahoj, můžete mi prosím někdo poradit s přípravnýma kurzama na medicínu od AZ-SMART ( 1x14dní v sobotu )? Máte někdo zkušenosti? Vyplatí se? Jsou dobré? Nebo je jiná agentura lepší? Díky za rady. :-)
Email: Marketka.Gseznamcz
AZ-Smart ano nebo ne?
10.10.2009 18:33:15, Maiki.G, zhlédnuto: 1552x, reakcí celkem: 2Reagovat na příspěvek
-
(05.10.2011 14:57:26, Michael) Ahoj Markét,
tak já jsem AZ smart absolvoval před rokem, obor stomatologie a bylo všechno v pohodě, měli jsme dost pohodovou kantorku a mohl jsem to dělat i při práci, protože samozřejmě jsem neměl čas docházet přes týden.
Když to vezmu kolem a kolem, tak se mi to dost vyplatilo. Budu otvírat ordinaci s kolegou
(už vystudovaný a zkušený) do 2 měsíců na Praze 3 a už teď máme objednávky na 2 týdny dopředu.
Tak jestli koukáš na časovou náročnost, tak se to zvládnout dá, a je dobré se připravit samozřejmě na hodinu předem. reagovat zde
Email: michael.knizakseznamcz -
(07.11.2011 20:09:25, Ilona) Já jsem jezdila na soukromé doučování chemie a fyziky k jedné paní do Brna, hodně mi to pomohlo. Nakonec jsem se dostala na LF do Brna, takže jsem byla fakt šťastná. Teď už moc ne, jsem ve druhém ročníku a je to fakt masakr. Nevím, jestli ta paní ještě doučuje, můžu zjistit. reagovat zde
Email: ilufreeseznamcz
Podobné příspěvky:
- Az-smart nutý ročník - medicína - Přijímačky, přípravné kurzy
- AZ SMART - Ostatní
- Az-smart - Ostatní
- VSFS nebo MUP nebo CZU - Vysoká škola finanční a správní, a.s.
- Az-smart - Ostatní
- Náhradník "Nultý ročník" AZ Smart obor Právo - Ostatní
- AZ-smart - ekonomie a management - Ostatní
- Az-smart, nultý ročník - příprava na medicínu - Přijímačky, přípravné kurzy
- FIS VŠE - Matematické metody nebo Statistické metody nebo Statistika a ekonometrie? - Vysoká škola ekonomická v Praze
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 06.10.2024 21:03:34.