Ahoj lidičky,
potřebovala bych od vás pár informací ohledně kombinovaného studia v oboru podnikání a administrativa nebo provoz a ekonomika. Zajímalo by mě, jak často probíhá výuka, jak probíhají zkoušky (jestli jsou ústní i písemné) jak moc je náročné učivo (dá se zvládnout se dvěma caparty?) Co se vyučuje a podobně....
Popřípadě, nechtěl by někdo prodat příručky, které škola vydává?
prosím piště jakékoliv poznatky a informace z této školy ať vím, do čeho jdu. Moc a moc děkuji
Kombinované studium na čzu
14.08.2006 12:41:46, Raul, zhlédnuto: 6307x, reakcí celkem: 15Reagovat na příspěvek
-
-
(15.08.2006 11:27:08, Lenka) Výuka je jednou měsíčně pátek odpoledne a sobota a pak jednou za semestr blokové cvičení (leden a červen) a to je celý týden. Víc zatím nevím, jdu teprve do prváku..... reagovat zde
-
(17.08.2006 10:20:53, Raul) Díky za info Leni. Kdyby se ještě někdo se svými zkušenostmi a poznatky ozval, tak bych byla moc vděčná reagovat zde
-
-
-
(31.08.2006 10:35:10, Zuzana) Tak tyhle otázky taky teďka řeším, vaše zkušenosti se budoucím studentům určitě budou hodit, tak se s nimi podělte reagovat zde
-
(04.09.2006 14:23:49, Hela) Ahojky, já studuju na ČZU na Provozně ekonomické fakultě obor Informatika, zatím jsem neměla se studiem žádné problémy, myslím, že se to dá v pohodě zvládnout, na přednášky jsem moc nechodila a učila jsem se opravdu jenom měsíc o zkouškovém :-) měla jsem spoustu volného času,pár mých spolužáků u toho i pracuje a zvládají to zatím v pohodě, pokud na to úplně nekašlou :-)
první rok jsem měla prezenční studium a teď přejdu na kombinované. Začínám tenhle rok studovat totiž ještě druhou školu a to prezenčně.
Takže uvidím, jak to půjde, ale myslím, že se to bude OK
reagovat zde -
(05.09.2006 15:21:14, Markéta) Moje sestra studavala na ČZU kombinovaně na Lesnické fakultě a nebyla spokojená, profesoři nechodili na přednášky, jen jim poslali seznam knížek a www stránky, kde všechno najdou. O nějaké konzultaci s nimi nemohla být ani řeč. reagovat zde
-
(07.09.2006 10:59:55, Raul) Holky, děkuji za informace i když Markéta mě moc nepotěšila. Doufám, že na PEF jsou profesoři jiní než na Lesnické fakultě reagovat zde
-
(08.09.2006 15:01:05, Ivka) Ahojky, ted nastupuju do 4. roč. PAA na dálkové, doposud jsem dělala prezenční. Učitelé na PEF jsou pohodoví, prezenční studium bylo vážně v pohodě. Dálkové je pátek a sobota jednou za měsíc, tak doufám, že ot při práci půjde zlvádnout Můžu porovnat s náročností jiných VŠ a tahle je fakt zlatá!!! Teda doufám,žei nadál ebude reagovat zde
-
(19.06.2011 21:56:32, johnny) Ahoj, chtěl jsem se vás zeptat, platí stále to, že se při kombinovaném studiu dochází do školy pá+so jednou za měsíc?
předem moc díky za info ;-) reagovat zde -
(26.09.2011 13:40:21, josh) ahoj studenti 1. ročníku kombinovaného studia, chtěl jsem se zeptat, nechávali jste si už dělat studentskou kartu na SICu? reagovat zde
-
(19.03.2012 20:48:35, Martina) Ahoj, měla bych velkou prosbu, koukám, že v této diskuzi jsou lidé sdílní. Končím tento rok bakalářské na VFU v oboru Bezpečnost a kvalita potravin (kombinované) a chtěla bych na navazující na ČZU na Kvalitu zemědělských produktů, která je prezenční. Potřebovala bych nutně akutně vědět, jak je to s cvičeními...jak moc jsou povinná, kdy jsou (alespoň podle staršího rozvrhu), jestli jen dopoledne, nebo i odpoledne nebo jak a zda se to dá zkombinovat s prací a nějaké další podrobnější info....děkuju moc za jakékoliv reakce.....Martina reagovat zde
Email: parova.martinaseznamcz -
(20.03.2012 11:46:39, Luboš) Ahoj, vidím, že je zde dobrá diskuze. Taky jsem si podal přihlášky na Kombinovanou formu studia PEF informatika a Podnikání a administrativa. Nemáte náhodou nějaké informace i o přijimáčkách? Kromě těch, co jsou na webu? Pokud něco zjistím, tak se s vámi taky o to podělím.
Děkuji za sdílnost :-) reagovat zde
Email: lbalastseznamcz-
(11.05.2012 10:14:37, Lucie) Ahojky, taky hledám nějaké ifno ohledně přijímaček na magisterské kombinované na PEF, já si postahovalal vše co bylo na netu, dělám si testy z různých škol, ale nějaké info by určitě bodlo ,díky moc reagovat zde
-
Podobné příspěvky:
- Kombinované studium na ČZU - Ostatní
- kombinované studium psychologie na UP - Ostatní
- Ambis - Bezpečnostní management - magisterské kombinované studium - Bankovní institut vysoká škola, a.s. - už ne
- VŠFS- Marketingová komunikace- kombinované studium ! - Vysoká škola finanční a správní, a.s.
- VŠTE České Budějovice obor Technologie dopravy a přepravy (Kombinované studium) - Informace o studiu
- Kriminalisticko právní specializace - kombinované studium - Vysoká škola finanční a správní, a.s.
- kombinované studium na UTB Zlín fame - Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
- ESF MU - Ekonomika a Management kombinovaně - Masarykova univerzita
- Kombinovane studium OPF Karvina 20/21-poradite? - Slezská univerzita v Opavě
- VŠVSMV - kombinované studium - Informace o studiu
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 03.12.2024 06:15:04.