kam s titulem Dis.?

-
(31.03.2010 17:21:56, kiki) ahoj, no to záleží podle oboru. Ujak má vybraný Vošky, z kterých bere lidi na jeden rok na bakaláře. Kdyžtak napiš na mail. reagovat zde
Email: klipenskagmailcom -
(27.07.2010 09:54:37, Monika) Mám stejný dotaz dostudovala jsem finanční řízení s titulem Dis. a chtěla bych poračovat jen nástavbou na Bc. nějaké ekonomický obor. reagovat zde
Email: monikakellerovaemailcz-
(27.07.2010 10:39:29, V) Ahoj, mám také čerstvě DiS.. Pokračovat se dá na soukromých VŠ, kde si lze požádat o uznání předmětů, pokud se shodují s předměty na vš, stačí hledat na netu. (např. http://www.zmvs.cz/uchazeci_vos.html) Pro mě bohužel studium na soukromé vš nepřipadá v úvahu, protože na to nemám finance, takže začínám od znovu na veřejné VŠ, kde se školné neplatí. Ptala jsem se na veřejných vysokých školách o uznání předmětů z VOŠ, ale např. v Liberci mi řekli, že VOŠ není nic, že je to jen nadstavbové studium na maturitu. reagovat zde
-
(27.07.2010 15:45:00, Ludek) Bohužel "lepší" soukromé VŠ, co se stali univerzitami si snaží držet standard a tak tam lidem z VOŠ nic neuznají, aby je nenařkli z podvodů. Sám jsem to zkoušel na všfs a bohužel, mám voš v oboru informatiky a na tu jejich aplikovanou by mi neuznali nic
reagovat zde
-
-
(15.04.2016 07:43:07, jarka g.) Mám ukončenou VOŠ hotelovou a pokračuji ve studiu na Hornoslezské vysoké škole V Ostravě obor mezinárodní vztahy se specializací cestovní ruch. Díky podobnosti učebních plánů mi hodně předmětů uznali a tak budu po dvou semestrech končit. Vím, že další studují i ve specializaci mezinárodní obchod, tak to by mohlo být něco pro tebe. Podívej se na jejich stránky a domluv se třeba na studijním na prohlídce školy, kdy ti vysvětlí celý způsob průběhu studia. Jsou velice vstřícní. reagovat zde
-
-
(27.07.2010 17:08:54, Elis) Ahojky všem s DiS.
Také tento titul mám. Mohla jsem bez větších problémů pokračovat v bakalářském studiu. Byla jsem na VOŠ, která má podepsanou smlouvu (nebo nějakou dohodu) s VŠ. Jedná se právě o uznávání společných předmětů. O této spolupráci jsou studenti VOŠ informování, vlastně již před přijímacím řízení ze stránek školy. Tak není problém v pokračování. Uznávají bez problémů většinu předmětů, které jsou ve studiu shodné, případně jejich část (zápočet) a student si musí dodala jen rozdíly. Díky tomu je možné požádat i o zkrácení studia.
Ohledně Liberce. Když jsem tam nastupovala, při přijímacím řízení mi tvrdili, že s uznáním předmětů z VOŠ není problém. Když jsem pak chtěla o uznání požádat, neměla jsem šanci. A to ani v případě, že předmět na VOŠ byl brán ve větším rozsahu jak časovém, tak obsahovém. No, raději jsem studium opustila a přestoupila právě na školu, kde byla domluvená spolupráce. reagovat zde
Email: eliskasommerovaatlascz-
(04.01.2012 15:31:17, petrs) A jaká je to konkretně vysoká škola? A ten titul DiS. máš z jaké školy a oboru ? Děkuji reagovat zde
Email: a-ganger.petrseznamcz
-
-
(01.03.2011 18:08:58, rosa) taky mam DiS: a ted jsem dodělal Bc. a za dva ročky, pěkně mi to uznali a vy děte do piče reagovat zde
Email: rosa.kokotseznamcz -
(01.10.2012 12:24:02, Jouza) Udelal jsem si DiS. na Kladne VOS uzeme-spravni a pak behem 1 roku Bc. na VSRR Praha, uznali mi 24 predmetu, ale musel jem z nich udelat overovaci zkousky. Zadny masakr to nebyl, delalo se to pres net, sice nebyl cas to nekde hledat, pac na 1 otazku bylo asi 30 vterin, ale jedine, z ceho jsem mel mene nez 80% byl jazyk (79%). A skolne 2x18 tis. Neni moc. Navic jsme ho mohli uhradit az po tech overovackach, co kdyby ..., ale udelali jsme to vsichni. reagovat zde
Email: jouzamalekseznamcz -
Podobné příspěvky:
- ze soukromé školy s titulem Bc. na Mgr. UK - Univerzita Karlova
- Kam za titulem - Výběr vysoké školy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 07.12.2023 12:00:56.