Ahoj, mám dotaz, nebo spíš prosbu. Budu dělat přijímačky na navazující studium na ČZU- obor podnikání a administrativa, jenže netušim co si mám představit pod předmětem k přijímačkám s názvem základy podnikání? Napadá mě podniková ekonomie,ale nejsem si jistá. a pak by mě zajímali předměty v tomto oboru. NIkde jsem studijní plán nenašla. POradí někdo? A dodám, že telefonicky ani mailem se mnou pef nekomunikuje. Děkuju za radu
Email: velixseznamcz
...
04.06.2005 19:26:37, Pet, zhlédnuto: 470x, reakcí celkem: 7Reagovat na příspěvek
-
(05.06.2005 12:51:13, Radek) Ahoj, musím na úvod říci že jsem to také z internetu nedokázal zjistit. Prohledal jsem systematicky stránky PEF, a zjistil jsem následující: informace se podávaly na dnu otevřených dveří koncem ledna, na informačním letáku se píše že jsou k zakoupení různé informační brožury: např. Studijní plány na PEF - tipnul bych si, že to bude v suterénu budovy PEF v tzv. Reprografickém studiu - tam se prodávají různá skripta, tisknou různé materiály. Publikace k přípravě na přijímačky mají asi jen k bakal.studiu - tamtéž. Vedoucí studijního oddělení PEF je Berníková, kontakty viz http://www.pef.czu.cz/index.php?id=24, ta by mohla poradit, zaslat info, příp. bys mohla zajít za ní osobně. Její působnost viz id=40. Předměty vyučované jednotlivými katedrami na PEF najdeš na stránkách s id=72 až id=83 kliknutím na "předměty". Teď už to chce jen zjistit, které budeš studovat. Měj se reagovat zde
-
(05.06.2005 13:04:38, Radek) Kdyby ses tam chtěla vypravit - dopravní spojení - mapa areálu ČZU s vyznačením PEF. Reprografické studio. reagovat zde
-
(05.06.2005 13:28:49, Pet) Díky, ale na dnu otevřených dveří bohužel žádne ínfo ani materiály nebyli. Bylo nám řečeno, že to bude dodáno později na web- a ono nic.A snažím se tam dovolat, píšu maily,ale je to marné. Mám pocit, že na navazující studium trochu kašlou.
A právě bych ráda zjistila,co se tam bude vyučovat-ale neni to nikde k nalezení A bohužel stejná zkušenost je i s Libereckou uni- tam sice program oboru je, ale v pozvánce jsou jiné předměty k přijímačkám než na webu, a taky na mě nereagujou. Ale i tak Ti děkuji reagovat zde -
(05.06.2005 14:34:08, Radek) Dej jim čas, třeba mají dovolenou či prac. neschopnost.. Viděla jsi už tuhle stránku? Napadlo mě, že s využitím stránek jednotlivých kateder - kde jsou mimo jiné i kontakty na členy, bys mohla zkontaktovat příslušné lidi, kteří přijímačky připravují, a zeptat se jich na rámcový obsah přijímaček, příp. vhodnou literaturu, atd. Za pokus to myslím stojí. Zatím ti přeju hodně štěstí a odhodlání v nelehkém pátrání! reagovat zde
-
(06.06.2005 17:01:44, Pet) TAk jsem se onečně dovolala- takže mi poslali okruhy k přijímačkám-docela síla.Ale pohužel studijní program nemají. Ani sami netuší, co se tam vlastně bude vyučovat. To mě celkem dostalo Ale děkuji Ti za pomoc reagovat zde
-
(11.07.2005 14:51:25, David) Volal jsem dneska na studijní a tam mi řekli, že navazující obor Podnik. a admin. se snad letos otevírá poprvé a studijní plány budou k dispozici až v srpnu. Dali mi mail na special. oddělení u kterýho se snad dá ta budoucí nová brožura obědnat: novakppefczucz Nebyli mi schopný řict ani základní kostru předmětů,tak se musíme nechat překvapit.:-) Rozhoduju se mezi dalšíma 2 školama,takže fakt nevím z čeho budu do tý doby vycházet. Nezbývá než se spolehnout na vlastní instinkt... reagovat zde
-
(11.07.2005 16:59:22, Pet) David: no tak to jsem se dověděla od nich taky Ale už to neřeším, protože jdu do Liberce reagovat zde
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 13.01.2025 06:15:04.