Ahojky, poradí mi prosím někdo, kde bych mohla na internetu najít srovnání kvality jednotlivých ekonomických fakult? moc díky
Email: nelly.nelacentrumcz
Ekonomické fakulty
31.07.2006 16:25:41, nelly, zhlédnuto: 200x, reakcí celkem: 4Reagovat na příspěvek
-
(31.07.2006 17:12:08, Radek) A ty chceš jít na tu nejlepší, co? Podle mě jsou žebříčky nejlepších škol tak trochu zavádějící. Ono nezáleží jen na škole, ale také na tobě, jak vážně to studium bereš. Někdy v lednu či únoru byl jeden žebříček zveřejněn v Lidových novinách, ale některé fakulty si stěžovali, že byly špatně ohodnoceny, nebo nebyly vůbec zařazeny do průzkumu. Já bych si srovnal v hlavě: které školy mají podle mě zvuk (mezi zaměstnavateli), kde žiju (budu pracovat) a na co se chci zaměřit, a pak bych u jednotlivých fakult/oborů hledal takový, který mi bude nejvíce vyhovovat. Někdo chce dát důraz na studium ciz. jazyků, někdo má rád matematiku a někdo radši sociologii, to se dá rozeznat ze studijních programů (seznamu předmětů) na daném oboru. Když chci ještě víc, kouknu se kdo ty stěžejní předměty učí (známé osobnosti v oboru, doc., prof., jakou školu studovali ti, co něčeho dosáhli). Měj se reagovat zde
Email: radek.lexavejskacz -
(31.07.2006 17:35:35, Radek) A ještě se třeba člověk podívá do knihkupectví do ekonomické literatury, ze kterých škol jsou (na kterých učí) autoři. reagovat zde
-
(31.07.2006 20:40:42, Tlapka) Někdy na jaře vycházela tahle srovnání v lidovkách, zkus hledat na internetu.
Něco málo je ještě tady: http://social.fsv.cuni.cz/view.php?cisloclanku=2005062306 reagovat zde -
(01.08.2006 09:23:14, Nelly) a vy studujete ekonomku? jestli jo, jak jste spokojení s úrovní, kolektivem, pedagogy etc.? reagovat zde
Podobné příspěvky:
- ekonomické metody - Ostatní
- lékařské fakulty - Ostatní
- Souběžné studium v rámci jedné fakulty - Informace o studiu
- SOUKROMÉ EKONOMICKÉ ŠKOLY - Vysoká škola ekonomická v Praze
- Dvě fakulty - Informace o studiu
- Studijní materiál na magisterské studium ekonomické školy - Informace o studiu
- Farmacie, VŠE - Multimédia v ekonomické praxi nebo Cestovní ruch ??? - Výběr vysoké školy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 10.10.2024 13:20:23.