Ahoj, máte někdo informace ohledně přijímacích zkoušek a studia? Na co se mám nejvíce připravit a jak se Vám studuje? Děkuji předem.
Email: Boubel1234seznamcz
Sociální pedagogika v ČB

-
(12.03.2009 19:33:46, Lenka) Ahojky, taky jsem se přihlásila na tento obor a sháním větší informace o přijímačkách. Tak snad se někdo ozve
reagovat zde
Email: lenakuceremailcz -
-
-
-
(24.03.2009 13:36:09, Lenka) Ahojky, tak sehnala jsi něco ? Já pořád nic, půjčila jsem si v knihovně nějaké knihy, ale moc moudrá z toho nejsem
reagovat zde
-
(24.03.2009 15:04:28, Boubel) Ne, zatím ne. Já jsem taky mimo, filosofii a sociologii se musím učit od 0, na střední jsme to neměli. Mám doma skoro tříletou dračici a k tomu půlroční mimino, tak nemám ani na učení čas, asi to tam vyškrtám jako Sportku :-D. reagovat zde
-
(24.03.2009 16:33:51, Lenka) Tak to jsme na tom skoro stejně
já mám doma 17-ti měs. rošťáka, skoro všechno se taky začnu učit od 0 moc šancí si nedávám, něco jsme na střední měli, ale to už je dávno z hlavy fuč. Když jsem koukala na nějaký ty testy jen tak zhruba, tak se toho hrozim. Tak uvidíme nějak to dopadne
reagovat zde
-
-
-
-
Podobné příspěvky:
- Sociální pedagogika, forma kombinovaná - Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
- Ortokomunikace,logopedie,pedagogika raného věku UPOL - Informace o studiu
- UJEP Sociální práce - ústní pohovor - Ostatní
- UJEP - Sociální pedagogika INFO - Univerzita Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem
- UHK Sociální práce/Sociální patologie a prevence - Přijímačky, přípravné kurzy
- HTF Sociální pedagogika - Informace o studiu
- Přijímačky na TF JU v ČB - bakalářský studijní obor Sociální a charitativní práce - Přijímačky, přípravné kurzy
- Přijímačky-MU Brno-Speciální pedagogika - Přijímačky, přípravné kurzy
- Bc. sociální pedagogika a nMgr. speciální pedagogika - Informace o studiu
- Přijímací zkoušky na UK - Sociální práce - Přijímačky, přípravné kurzy
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 27.04.2025 14:03:22.