Je mi 24let,mám obchodní akademii,jsem z Moravskozleského kraje.Už tím,že jsem šla na obchodku jsem šlápla vedle,no jo,ale v 15jsem o životě moc nevěděla a nikdo mě nepodpořil.Když jsem byla na obchodce,došlo mi,že to není nic pro mě,já se hodím do zdravotnictví,školství,atd.Mám velice dobré komunikační schopnosti,vždycky jsem chtěla pomáhat lidem,dokážu se vcítit do druhých a pomoci jim.Uvažovala jsem o studiu práv nebo psychologie,ale je těžké se tam dostat,ty přijímačky jsou celkem kruté a velký nával zájemců o tyto obory.Jsem tak nešťastná,že nemohu dělat to co by mě bavilo a pro co mám předpoklady.A jako absolventka obchodky moc šancí na úspěch nemám,jsem bez praxe,bez známosti a tady u nás je to problém sehnat práci,uvažovala jsem o nějakém kurzu,třeba účetní,jelikož jsem na škole účetnictví měli,tak stejně mi nikdo nechci dát šanci,nebo pak nějaký programátorský kurs,ale nevím zda bych se s tím chytala jelikož je to jen kurz a ne požadovaná praxe.Momentálně dělám servírku.Prosím,můžete mi nějak poradit?Předem děkuji za odpovědi.Denisa
Email: Denisa1984seznamcz