nemáte někdo vzor na odvolání proti školnému, dneska mi to prislo a potreboval bych nejakou inspiraci. dekuji. swim
Email: swimcentrumcz
odvolání,školné
28.06.2006 10:56:15, swim, zhlédnuto: 6496x, reakcí celkem: 6Reagovat na příspěvek
-
(13.12.2007 15:30:46, zdenka) ahoj prosim te psal jsi na www.vejska.cz ze bys potreboval vzor na odvolani proti skolnemu ...me to doslo taky dnes..muzu moc poprosit jesli bys i me nemohl poradit teda jak si to vyresil nakonec...moooc budu vdecna..sem z toho moc spatna..diky zdenka reagovat zde
Email: flafytechcentrumcz, ICQ: 348579910 -
(13.12.2007 16:35:56, Radek) zdenka: nemyslíš náhodou "poplatek za delší studium" (veřej. vys. školy)? Pokud ano, tak pomáhá v minulosti dlouhá nemoc nebo cesta do zahraničí. Pokud to člověk má opravdu platit a nemá žádnou omluvu, prostě to bude dělat o půl roku déle - tak nezbývá než zaplatit. Pokud je to jen o kousek - třeba o měsíc, můžeš zkusit žádat o snížení či prominutí (poplatek bývá stanoven na celý semestr a je splatný naráz). Jestli na to člověk nemá, je možné požádat o rozložení do splátek. Platíš každý měsíc poměrnou část. Když to doděláš dříve než na konci semestru, můžeš zažádat o prominutí zbylé části poplatku. Ze zkušenosti vím že neodpouštějí "jen tak" - přecijen jsou to peníze pro školu na které má nárok.
Jestli jsi opravdu myslela školné (soukromá VŠ), tak s nimi se snad dohodneš na splátkách. reagovat zde-
(26.06.2014 20:01:21, Dzena) Ahojky. Ja jsem cizinka, a jsem prijata na navazujici magistersky studium na FRRMS ITS v AJ. To skolne co se tam ma platit prijde mi az mooooc vysoke. Chci napsat zadost o snizeni skolneho aspon na polovinu, nebo abych jsem platila jako cesi - tisicovku za predmet. tak jak mam titul Bc udelany v Ceske Republice. Uz nekdo mel s timto nejakou zkusenost, nebo slysel od nekoho z cizincu informace o zadosti na snizeni skolneho? reagovat zde
Email: dzena94seznamcz-
(27.06.2014 15:00:00, Inkvizitor) Ty jsi nevěděla, že studium v AJ je zpoplatněné? Nezlob se na mě, ale pokud jsi nebyla schopna postřehnout ani toto... reagovat zde
-
(29.06.2014 21:20:24, Dzena) nezlob se, ale jsem nepotrebovala kritiku! jsem srozumitelne napsala: jestli s takovymy zadostmi nekdo mel zkusenosti. kdyz si zkusenost nemel-nemel si vubec reagovat na tuto zpravu...
postrehla jsem samozrejme ze se plati za studium v AJ, jenze jeste hledam cesty abych mohla nejak zmensit tu castku!
reagovat zde
Email: dzena94seznamcz-
(30.06.2014 15:45:52, Inkvizitor) To není kritika, to je vysvětlení, ze kterého plyne: Možné to není z principiálních důvodů.
Kritika, když po ní tak toužíš, následuje: V případě studia v českém jazyce má škola ve výběru stanovenou jistou benevolenci, které využívá např. k mírnění přísnosti zákona. V případě poplatku za studium v anglickém jazyce jde o obchodní kontrakt - jedna strana (škola) nabídla cenu, druhá strana (student) buď akceptuje, nebo jde o dům dál. Ty jsi uzavřela kontrakt a nyní hledáš způsob jak se vyhnout plnému placení a ještě se divíš, že bys měla platit tolik. Tohle se může stát "mimoňskému" matematikovi nebo laxnímu informatikovi, ale pokud se jedná o studenta "administrativního oboru" (=oboru vychovávajícím primárně nespecializované úředníky), je to hodně špatná vizitka. Máš jen jedinou možnost, totiž zrušit zápis a od kontraktu odstoupit, protože jsi právě předvedla, že na jedinou faktickou možnost, která při žádosti o snížení školného přichází v úvahu, totiž dobré studijní výsledky, vědeckou práci a/nebo reprezentaci školy, rozhodně nemáš. reagovat zde
-
-
-
-
Podobné příspěvky:
- PEF vsrr odvolani - Česká zemědělská univerzita v Praze
- navrženo přijetí ke studiu po odvolání - autoremedura" - Přijímačky, přípravné kurzy
- Odvolání, koleje, FB skupina - Policejní akademie České republiky
- Odvolání veterinární hygiena - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
- ODVOLÁNÍ - Ostatní
- Odvolání na PEF ČZU - Ostatní
- ČZU FAPPZ odvolání - Česká zemědělská univerzita v Praze
- Odvolání - Politologie - Univerzita Palackého v Olomouci
- Na veterinu na odvolání - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
- Odvolání na PEF CZU... - Česká zemědělská univerzita v Praze
Administrace příspěvku
Obnovením se příspěvek posune na první pozici v seznamu příspěvků. Platnost zobrazení se nastaví od nového data obnovení.
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 13.01.2025 06:15:04.