ahojky. chtěla jsem se seznámit s mými budoucími spolužáky na UPA. já osobně budu studovat obor Klinická biologie a chemie. zároveň mám už jisté koleje. takže jestli jde do Pardubic také někdo, kdo tam nic a nikoho nezná, ozvi se...
Email: delfin.jancaseznamcz
nový spolužáci na UPA
26.08.2008 15:36:41, Janča, zhlédnuto: 194x, reakcí celkem: 3Reagovat na příspěvek
-
(26.08.2008 19:16:52, Margotka) Ahojky, pokud se jedná o výrobu protéz či co je náplní tohoto oboru, tak na to jde kámoška Já jdu do Pardubic na FF na filosofii reagovat zde
Email: Ma.r.gotkacentrumcz -
(28.08.2008 11:04:05, Janča) protézy??? to snad nee ...obor je zaměřen na různé výzkumy a testy jako např. v hygienických stanicích, v laboratořích a tak podobně...že by jsme tam měli dělat protézy? o tom nic nevím, ale celkem mě to pobavilo reagovat zde
Email: delfin.jancaseznamcz-
(28.08.2008 23:51:06, Margotka) Já o tom absolutně nic nevím, kámoška říkala, žě měl Klaus chvíli počkat a pak by mu dělala nový kloub ona reagovat zde
Email: Ma.r.gotkacentrumcz
-
Podobné příspěvky:
- Spolužáci na VSPJ - Ostatní
- spolužáci - Česká zemědělská univerzita v Praze
- UJAK - EHS - zkušnosti, budoucí spolužáci - Univerzita Jana Amose Komenského, s.r.o.
- Budoucí spolužáci ZČU FEK - Západočeská univerzita v Plzni
Administrace reakce
Odstraněním dojde k nevratnému vymazání příspěvku včetně všech jeho reakcí z naší databáze.
Pravidla vložení
- Vložením příspěvku souhlasíš s jeho zveřejněním na webu vejska.cz.
- Pokud není zadáno heslo nebude v budoucnu možné příspěvek upravit, obnovit nebo odstranit.
- Při zapomenutí hesla správce doručí žadateli heslo nové pokud žádost byla zaslána z emailu uvedeného u daného příspěvku.
- Je na vkladateli, aby si před vložením zkontroloval správnost uvedených údajů (přes Zobrazit náhled).
- Obsah příspěvku nesmí být v rozporu s dobrými mravy a zvyklostmi.
- Je zakázáno vkládat jakýkoli nezákonný obsah (vypracování bak., dipl. prací apod.) nebo obsah, který k nezákonnosti navádí.
- Je zakázáno vkládat duplicitní příspěvky (chceš-li příspěvěk posunout do horních pozic využij možnost Obnovit).
- Je zakázáno používat vulgární slova.
- Je zakázáno vkládat komerční sdělení.
- Je zakázáno vkládat odkazy, které vkladateli nebo spřízněné osobě přinášejí provizi.
- Je zakázáno vkládat nabídky půjček a úvěrů.
Pravidla zobrazení
- Příspěvek bude zveřejněn ihned po jeho vložení.
- Za obsah příspěvku odpovídá jeho autor.
- Provozovatel si vyhrazuje právo příspěvek nebo jeho část vymazat.
Poslední aktualizace údajů na stránce: 03.12.2024 23:09:08.